Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

IMT Smile vystúpi exkluzívne na Dobrom festivale s Kalim!

IMT Smile a Kali po spoločnej pesničke a úspešnom vystúpení vo vypredanej Inchebe ohlásili ďalšiu spoluprácu! Exkluzívne spolu vystúpia na Dobrom festivale v Prešove!

IMT Smile vystúpi exkluzívne na Dobrom festivale s Kalim!
IMT Smile vystúpi exkluzívne na Dobrom festivale s Kalim!

Album „Budeme to stále my“ je ešte stále horúcou novinkou, v rádiách z neho zaznieva už tretí singel a kapela má za sebou megaúspešné turné v slovenských amfiteátroch a päť veľkolepých vianočných koncertov! IMT Smile v roku 2018 teda skutočne nezaháľa a inak tomu nebude ani v roku 2019.

IMT Smile a Kali budú mať v programe Dobrého festivalu svoje samostatné vystúpenia, na pódiu ich však uvidíme aj spolu: „Rok 2019 sa bude pre kapelu IMT Smile niesť najmä v znamení koncertov v susednej Českej republike, na Slovensku nás tak bude možné vidieť pomenej. Preto som rád, že práve v rodnom Prešove na Dobrom festivale si opäť zahráme a v niekoľkých pesničkách sa pridá aj Kali“, vysvetľuje organizátor festivalu a člen kapely IMT Smile Miro Tásler.

Spoločný singel IMT Smile a Kaliho „Poď so mnou“ sa stal hitom takmer okamžite. Na youtube má viac ako 3 milióny pozretí a spolu s pesničkou „Budeme to stále my“ z rovnomenného albumu patrí k najhranejším slovenským skladbám v našich rádiách. Po pozitívnych ohlasoch sa tak tieto dva, na prvý pohľad nezlučiteľné, svety opäť stretnú, aby ukázali, že hudba má spájať.

Dobrý festival je známy prepájaním rôznych hudobných žánrov, na desiatom ročníku napríklad vystúpila Sepultura, či LP. V roku 2019 oslávi svoje 11. narodeniny a okrem IMT Smile a Kaliho sa návštevníci môžu tešiť aj na francúzske DJ-ské duo OFENBACH, príde tiež Milan Lieskovský, N. O. H. A, Adam Ďurica, Emma Drobná, Buranowski, Karolina Czarnecka a mnohí ďalší. Dobrý festival sa bude konať 14. do 16. júna 2019 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove. Vstupenky sú dostupné v sieti ticketlive.sk a ticketportal.sk.

https://www.youtube.com/watch?v=lRnXkrnbKoc

IMT Smile vystúpi exkluzívne na Dobrom festivale s Kalim!

IMT Smile vystúpi exkluzívne na Dobrom festivale s Kalim!
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK