PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17689/podporme_spolu_dobry_projekt.html

Podporme spolu dobrý projekt!

Aj v novom roku podporujeme dobré projekty, o ktorých zrealizovaní môžeme spoločne rozhodnúť. Zapojte sa aj vy a podporte aktivity detí a seniorov v našom meste.

Ide o projekt „My – vy – oni, veselo, športovo, aktívne“, do ktorého budú zapojení seniori z prešovských denných centier a stacionárov a deti z partnerských základných škôl. Svojím hlasovaním tak podporíte nielen ich samotné aktivity, ale aj ďalšie rozvíjanie spolupráce medzi generáciami v našom meste.

Hlasovať môžete priamo pri nakupovaní! Každý zákazník, ktorý od 21.01.2019 do 17.02.2019 nakúpi v ktoromkoľvek obchode spoločnosti Tesco, dostane po zaplatení jeden hlasovací žetón. Žetón následne vhodí do hlasovacieho boxu A, B alebo C, podľa toho projektu, ktorý chce podporiť.

Projekty s najväčším počtom hlasov od zákazníkov získajú v jednotlivých regiónoch podporu vo výške 1300 eur na realizáciu svojich aktivít v roku 2019. Projekty umiestnené v hlasovaní zákazníkov na 2. mieste získajú podporu v hodnote 600 eur, projekty umiestnené na 3. mieste 300 eur.

Projekt „My – vy – oni, veselo, športovo, aktívne“ bol v programe “Vy rozhodujete, my pomáhame“ Nadácie Tesco zaradený hodnotiacou komisiou medzi tri najlepšie v regióne, a tak postupuje do druhého kola, v ktorom budú o jeho podpore rozhodovať zákazníci.

Viac o projekte si môžete prečítať tu: https://tesco.sk/pomahame/about/

Výsledky hlasovania budú známe v priebehu marca. Ďakujeme za Vašu podporu!

 
2.1.2019 | Pridal: DC | Mesto Prešov | čítané: 1307 krát