Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Pošta informuje o zmenách pre klientov

Rozhodnutie Slovenskej pošty o presťahovaní Pošty Prešov 9 a zrušení Pošty Prešov 8 prinieslo začiatkom tohto roka zmeny. Pošta klientov pozýva do nových moderných priestorov s predĺženými otváracími hodinami.

S účinnosťou od 8. januára 2019 je Pošta Prešov 9 presťahovaná na adresu: Nákupné centrum Eperia Shopping Mall (1. poschodie), ul. Arm. gen. Svobodu 14815/25, 080 01 Prešov.

V súvislosti s presťahovaním pobočky nastanú zmeny aj v otváracích hodinách pre verejnosť. Od 8. januára 2019 tak bude Pošta 9 v Nákupnom centre Eperia Shopping Mall otvorená pre verejnosť od 9.00 do 20.00.

Pošta Prešov 8 je s účinnosťou od 7.1.2019 zrušená. Služby danej pošty Prešovčanom v plnom rozsahu poskytne nová pobočka Pošta Prešov 9.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK