Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Krádež dokladov a pokus o neoprávnený výber z bankomatu

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove vedie trestné stíhanie vo veci prečinu neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty spáchaného v súbehu s prečinom krádeže.

K týmto skutkom došlo 18.10.2018 v Prešove na Ul. Bardejovskej, neďaleko jedného z obchodných domov. Doposiaľ neznámy páchateľ popoludní využil nepozornosť pani Márie počas nakupovania a z voľne položenej kabelky v nákupnom vozíku jej odcudzil peňaženku. V nej mala pani Mária nielen peniaze ale aj svoje osobné doklady i platobné karty! Krátko na to, došlo v neďalekom bankomate k pokusu o výber z bankomatových kariet pani Márie. K samotnému výberu peňazí ale nedošlo.

Týmto žiadame občanov, ktorí majú nejaké informácie k totožnosti osoby na fotografiách, aby to ohlásili na známom telefónnom čísle 158, osobne je možné podať informácie na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK