PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17763/chris_ellys_prinasa_debutovy_singel_army_of_infinity-_v_ktorom_zmeska_vlak_svojho_zivota-.html

Chris Ellys prináša debutový singel Army Of Infinity, v ktorom „zmešká vlak svojho života“.

Talentovaný slovenský spevák zverejnil svoj debutový singel Army Of Infinity inšpirovaný známym muzikálom Vlasy od Miloša Formana z roka 1979. Spevák v klipe poukazuje hlavne na krehkosť unáhlených rozhodnutí.

Najväčší impulz k napísaniu titulnej skladby z pripravovaného CD Spring Folks prišiel s populárnym muzikálom Vlasy. Myšlienka hľadania „svojej cesty“ ho inšpirovala k práci na novom CD a práve v skladbe Army Of Infinity vyjadruje dôležitosť rozhodnutí, ktoré môžu zvrátiť doterajší priebeh života. „Žena je pre mňa prirodzenou inšpiráciou, a preto má môj klip tvár poznávania rôznych žien ako životných ciest. Unikajúci vlak je klasickým obrazom, ako sa v priebehu sekúnd môže rozbiť dlho stavané puzzle života, ” odhaľuje mladý spevák motívy skladby.

Klip sa točil pod taktovkou mladého a talentovaného Jána Jamrišku na rôznych miestach západného a stredného Slovenska. „Do klipu sa nám podarilo dostať krásny Cadillac Brougham V8 z roka 1990, v ktorom sme točili niekoľko záberov. Takisto sme mali príjemnú spoluprácu so ZSSK a Slovakrail, niekoľko záberov sme točili vo vlaku, z čoho sa rovnako teším. Točenie sa okrem záberov v Bratislave, Piešťanoch a Leopoldove presúvalo do nádhernej prírody Štiavnických vrchov, kde sme sa cielene ukryli pred dosahom civilizácie, ” prezrádza spevák.

V klipe si okrem Chrisa zahrala hlavnú rolu aj speváčka z projektu Blanch – Bianca Macková. Vo vedľajších úlohách sa predstavila Miriam Belohorcová a Nikola Kunetková.
Skladba Army Of Infinity je inštrumentálnou spoluprácou s mladými a talentovanými hudobníkmi Tomášom Hríbikom (Jana Kirschner, Katarína Máliková) a Nikolaosom Jalauzidisom (NIKO), ktorá vznikala pod taktovkou českého producenta Martina Havlena z RESOUND. Skladba pochádza z pripravovaného CD “Spring Folks”, na ktorom sa predstaví Thom Artway a Blanch

Chris Ellys sa prvýkrát predstavil verejnosti so skladbou 7 minutes, ktorú si všimli viaceré médiá, ako napr. Rádio Expres, TooTooT alebo BalconyTV, s ktorou produkoval live verzie svojich skladieb. Začiatkom roka 2017 speváka objavilo Radio_FM a Radio_Head Awards, kde sa dostal do finálnych nominácii.
Najbližšie koncerty a celú diskografiu speváka nájdete na oficiálnom webe www.chrisellys.com. Ďalšie informácie sú dostupné na facebookovej fanpage www.faceboom.com/chrisellys
Hlavným partnerom je Fond na podporu umenia, ktorý tento projekt podporil z verejných fondov.

 
5.2.2019 | Autor: Christián Forgáč | Spoločnosť | čítané: 1477 krát