Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Smrteľná dopravná nehoda

V sobotu, krátko pred 9:00 hod. , došlo na ceste medzi Prešovom a Veľkým Šarišom k dopravnej nehode a to čelnej zrážke 2 osobných áut.

V smere od Prešova viedla 31 žena z Michaloviec VW Polo, pričom zo zatiaľ nezistených príčin sa v pravotočivej zákrute čelne zrazila s oproti idúcou Škodou Fabia. Vodička Pola utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vo aute bola žena sama. V druhom aute utrpeli vodič (33r. z Prešova) a spolujazdec (45r. z Kojatic) ľahšie zranenia s predpokladanou dobou PN do 7 dní. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča Fabie negatívna, u nebohej bude alkohol zisťovaný pri pitve. Príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK