Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Remeslo má zlaté dno

O tom, že remeslo má naozaj zlaté dno, sa môžete presvedčiť už 5. apríla. Tradície, zvyky, vlastnoručne vyrobené výrobky a dobrá nálada - to všetko na vás čaká na Floriánovej ulici, v interiéri aj priamo pred Galériou v Caraffovej väznici.

Park kultúry a oddychu v Prešove, občianske združenia Podaj ďalej a J. D. – Galéria J. L vás srdečne pozývajú osláviť prichádzajúcu jar v podobe krásnych slovenských tradícií a zvykov na Floriánovu ulicu pred Caraffku.

5. apríla od 13.00 sa môžete tešiť na prezentáciu ľudových zvykov, pletenie korbáčov, viazanie trávy, zdobenie medovníkov, hrnčiarstvo, burzu hand - made výrobkov či vystúpenia ľudových súborov.

Na deti čakajú aj mnohé prekvapenia v podobe rozprávkových postavičiek a mnoho iných atrakcií i tvorivých dielní, o ktoré sa postarajú dobrovoľníci - študenti Pedagogickej fakulty PU v Prešove

Toto podujatie má aj charitatívny význam. Všetci návštevníci sa môžu zapojiť do výzdoby obrovského veľkonočného vajíčka. Zakúpením stuhy a napísaním milého odkazu tak zároveň môžu podporiť rodiny v núdzi.

Chcete počas tohto podujatia predávať svoje hand made výrobky či vystavovať svoju tvorbu? Prihláste sa prostredníctvom e-mailovej adresy: caraffovagaleria@gmail.com do 1.4.2019.

Remeslo má zlaté dno

Remeslo má zlaté dno
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK