Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Coca-Cola v rámci IIHF Ice Hockey World Championship Trophy Tour navštívi aj Prešov

IIHF Ice Hockey World Championship Trophy bola odhalená verejnosti na štadióne Ondreja Nepelu Mariánom Hossom a Patrikom Eliášom – legendami svetového hokeja a ambasádormi kampane značky Coca-Cola. Teraz sa vďaka značke Coca-Cola vydáva na svoju tour po slovenských mestách, v rámci ktorej navštívi aj Prešov.

Fanúšikovia hokeja sa budú môcť počas 15 dní – od 30. marca do 13. apríla – odfotografovať s originálnou trofejou IIHF majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Zároveň môžu byť súčasťou fotografickej mozaiky Trophy Tour 2019, ktorá bude vytvorená z tisícok fotografií fanúšikov, a po celej Tour bude zverejnená na sociálnych sieťach spoločnosti Coca-Cola. Všetci, ktorí sa s trofejou odfotografujú, sa budú môcť na mozaike označiť a stať sa tak súčasťou histórie slovenského hokeja. Mozaiku si budú môcť na pamiatku aj stiahnuť, aby im pripomínala významný moment v ich živote. Coca-Cola navyše pripraví špeciálne video zachytávajúce najlepšie momenty z Tour. Pre fanúšikov budú pripravené aj informačné panely o histórii slovenského a svetového hokeja a o histórii IIHF Hockey Trophy.

„Spoločnosť Coca-Cola je po prvýkrát oficiálnym sponzorom majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji a preto som veľmi rada, že pri tejto príležitosti môžeme v rámci 2019 IIHF Ice Hockey World Championship Trophy Tour by Coca-Cola naživo ukázať čo najväčšiemu počtu slovenských fanúšikov túto výnimočnú trofej a naladiť ich tak na tú správnu hokejovú atmosféru, “ uviedla Natalia Stroe, generálna riaditeľka The Coca-Cola Company v Českej republike a na Slovensku.

Na návštevníkov čakajú aj ďalšie atrakcie. Môžu si napríklad prostredníctvom virtuálnej reality na vlastnej koži vyskúšať, aké je to byť hokejovým brankárom, či vychutnať si hokejovú atmosféru a zároveň sa tak naladiť na hokejovú vlnu.

Coca-Cola Tour s hokejovou trofejou IIHF majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji navštívi mestá:
30. 3. 2019 Bratislava / Aupark
31. 3. 2019 Trnava / City Arena
1. 4. 2019 Nitra / Svätoplukovo námestie
2. 4. 2019 Topoľčany / Námestie M. R. Štefánika
3. 4. 2019 Trenčín / Mierové námestie
4. 4. 2019 Liptovský Mikuláš / Tatralandia
5. 4. 2019 Žilina / Námestie Andreja Hlinku
6. 4. 2019 Prievidza / OC Korzo
7. 4. 2019 Poprad / OC Forum
8. 4. 2019 Prešov / Eperia
9. 4. 2019 Michalovce / OC Zemplín
10. 4. 2019 Košice / Aupark
11. 4. 2019 Lučenec / Námestie republiky
12. 4. 2019 Banská Bystrica / Europa SC
13. 4. 2019 Nové Zámky / Hlavné námestie

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK