Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Na Veľký piatok bude pozastavená doprava v centre mesta

Živá krížová cesta v Prešove je na na Veľký piatok už tradične priestorom na zastavenie, stíšenie sa a zamyslenie. Počas sprievodu, ktorý sa bude presúvať smerom k Záhrade umenia, bude v centre mesta pozastavená doprava.

19. apríla 2019 od 10.00 do 12.00 bude Hlavná ulica patriť pripomenutiu a spoločnému prežívaniu udalostí Veľkého piatku. Počas jednotlivých zastavení sa budú učastníci živej krížovej cesty postupne presúvať, a to od Konkatedrály sv. Mikuláša, cez Svätoplukovu ulicu, až po Záhradu umenia.

Účastníci sprievodu sa zhromaždia na pešej zóne pred Konkatedrálou sv. Mikuláša a Južným parkom. Sprievod pôjde smerom na Hlavnú ulicu, ďalej bude pokračovať na Svätoplukovu ulicu a po nej až do Záhrady umenia. Živá krížová cesta v Prešove sa uskutoční bez uzávierky miestnych komunikácií, ale s pozastavením dopravy na Hlavnej ulici a na Františkánskom námestí na nevyhnutnú dobu.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK