PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17952/legenda_svetoveho_djingu_na_slovensku-dj_craze_vystupi_na_dobrom_festivale.html

Legenda svetového DJingu na Slovensku: DJ Craze vystúpi na Dobrom festivale!

Legenda svetového DJ-ingu DJ Craze, vlastným menom Arist Delgado, pochádza z Nikaragui a do USA, kde aktuálne žije a pôsobí, utiekol spolu s rodičmi ako trojročný počas občianskej vojny.

Ako jediný sólový DJ na svete tri krát za sebou zvíťazil na majstrovstvách DMC (najprestížnejšej svetovej súťaži pre DJs), magazín Time ho vyhlásil za najlepšieho amerického DJ a sám Kanye West si ho vybral ako osobného DJ na svojom turné. Jedinečný svojou multižánrovosťou (DnB, dance hall, hip-hop, Miami bass..), DJ, producent a majster v svojom „remesle“ precestoval celý svet a teraz prichádza do Prešova, aby predviedol svoj talent na Dobrom festivale! DJ Craze vystúpi v piatok 14.6.2019 a tento deň si fanúšikovia elektronickej hudby skutočne vychutnajú. V piatok zahrá aj už skôr ohlásený PENDULUM Dj set, kozmopolitná zostava N. O. H. A. , support z Prešova zabezpečí DUALL a MI:CHAL & J. M. C a z Košíc DJ A-Z Best. Dobrý Festival myslí aj na začínajúcich a talentovaných DJ-ov a producentov elektronickej hudby, a preto im vyčlenil jednu hodinu v piatkovom line-up-e. Možnosť odprezentovať sa v rámci warm-up setu bude mať víťaz súťaže DJ Camp Contest 2019.

11. ročník Dobrého festivalu sa bude konať 14. -16. júna 2019 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove.

Zatiaľ ohlásené mená účinkujúcich: IMT Smile, Razorlight, N. O. H. A. , Ofenbach, Pendulum DJ set, Kali a Peter Pan, Chinaski, Amorphis, Grai, Wayd, Ine Kafe, Slobodná Európa, ElevenHill, Chikiliki tu-a, Heľenine oči, Karolina Czarnecka, Kandráčovci, Štefan Štec, Veronika Rabada, Adam Ďurica, Emma Drobná, Tomáš Buranowski, Rudda a mnohí ďalší! Viac na www.dobryfestival.sk a www.facebook.com/dobryfestival. Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal a ticketlive.

 
6.5.2019 | Autor: Hana Tásler | Kultúra a voľný čas | čítané: 1430 krát