PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18000/dobre_jedlo_je_viac_nez_plny_zaludok-_doprajte_si_pozitok_vrestauraciach_vpresove-.html

Dobré jedlo je viac než plný žalúdok. Doprajte si pôžitok v reštauráciách v Prešove.

Z času na čas dobre padne dopriať si zmenu.

 

Zmeniť zabehnuté koľaje a povedať si: „Dnes si zájdeme na obed v meste.“ Každý deň môže byť výnimočný, ak sa o to sami postaráme. Veď ako sa hovorí – bez vetra sa ani lístok nepohne.


Reštaurácie v Prešove – k vašim službám

Ak ste náhodou z Prešova, ale ak aj nie, veď na meste nezáleží - všade totiž nájdete aspoň pár dobrých reštaurácií, kde sa oplatí minúť svoj čas a peniaze. Niektorí z nás sú zvyknutí navštevovať gastro podniky pravidelne. Obedná prestávka slúži hlavne na to, aby sme načerpali nové sily a nedali viac šancu nášmu žalúdku vyhrávať. Hlad je zlý sluha, ale mocný pán, a preto sa s ochotou podriaďme a doprajme si porciu toho najlepšieho jedla.

Všetko, čo je čerstvé a voňavé, priam láka k ochutnaniu. Vedia to aj reštaurácie v Prešove, ktoré každý deň ponúkajú kvalitu a bezkonkurenčné ceny. Ak si myslíte, že každodenným varením doma ušetríte, len si vyrátajte, koľko vás to stojí peňazí, energie, námahy a času. Zvŕtate sa v kuchyni niekedy aj pár hodín a výsledkom sú haldy špinavého riadu, ktorý sa sám neuprace. Každý sa z kuchyne nenápadne vytratí, len čo oblíže lyžicu za posledným sústom. Zrazu majú všetci nejakú „dôležitú“ a neodkladnú robotu.

Napokon to dopadne tak, že čo ste si navarili, to si zjete, ale aj upracete. Stáva sa, že s dobrým úmyslom pripravíte plné hrnce, aby bolo čo jesť aj dva dni – a aký je obvyklý scenár? Jedlo končí u vášho domáceho miláčika alebo v koši. Nik nemá chuť jesť dvakrát to isté. Prestaňte sa už obetovať.

Zájdite si radšej do reštaurácie

 

Plná chladnička jedla neznamená vždy úspech. Veľakrát naše potraviny končia v odpadkoch, pretože sú po záruke. Je však vlastnosťou nás ľudí, že si všetko nazhromažďujeme – iba tak, pre prípad núdze. Plytvanie je k ničomu. Rozhodnite sa pre čerstvosť a nechajte sa hýčkať. Obedové menu cez deň a romantická, priateľská alebo rodinná večera – večer. Nie je nič lepšie, ako vychutnať si jedlo v dobrej reštaurácii, kde je o nás najlepšie postarané. Stačí si len vybrať, pochutnať si a ostatné už nie je naša starosť. Tých predsa máme aj tak dosť. Dobrú chuť!  

 
27.5.2019 | Autor: Peter Nemček | Reklama | čítané: 2700 krát