PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18001/gumene_rohoze_do_auta_ako_skvely_darcek_preco_nie.html

Gumené rohože do auta ako skvelý darček? Prečo nie?

Dnes je veľmi ťažké vymyslieť originálny darček pre našich najbližších. Peniaze v obálke obvykle skončia vždy buď na sporiacom účte alebo sa „vyparia“ bez toho, aby sme vedeli, kam sa presne použili. Poznáme to všetci. Najlepšie je podarovať niečo praktické, čo aj poslúži, aj poteší.

 

Podarujme gumené rohože do auta a prekvapme

Pretekáme sa v tom, kto podaruje originálnejší darček, a pritom je to také jednoduché. Vždy treba mať oči a uši „na stopkách“ a všímať si aj detaily. Inými slovami – nezaškodí trochu „vychytávať“. To znamená, obzerať, prezerať, skúmať a vypytovať sa. Iba tak najrýchlejšie zistíme, čoho má daná osoba dostatok a čoho naopak, nie.

Stratégia je zvolená a nie je to veru nič na hanbu. Iba pozorní a vnímaví ľudia sa dokážu trafiť do toho správneho daru. Keď sa najbližšie budete voziť v aute svojho najlepšieho priateľa alebo syna, len sa pozrite, v akom stave má rohože v aute a či nepotrebuje kúpiť nové. Lebo v tom prípade, to máte značne uľahčené.

Sú gumené rohože do auta to správne?

Viac ako správne. Sú veľmi dôležité. Starajú sa o interiér vozidla najlepšie, ako vedia. Ochraňujú podlahové plochy pred ošúchaním, špinou a značne tlmia hluk a zvuky z vozovky. Okrem iného uľahčujú upratovanie, pretože ich obvykle stačí iba vyprášiť. Pri väčšom znečistení im pomôže silný prúd vody a je hotovo! Auto je opäť čisté a reprezentatívne. Nezávisle od ročného obdobia, gumené rohože do auta sa využívajú deň čo deň. Nielen blato z topánok alebo roztopený sneh robia problémy. Stačí aj nános prachu, ktorý sa počas suchých dní pritrafí dovnútra.

Nik neoľutuje

Kúpu gumených rohoží do auta neoľutuje ani strana darcu, ani strana príjemcu. Ten, kto obdarúva, vie, že kúpil hodnotný dar, ktorý sa určite bude využívať niekoľko rokov. Obdarovaný tak získal naozaj prekvapivý a originálny dôkaz o tom, že je oňho dobre a s láskou postarané. Gumené rohože sú síce bežná vec, ale je pravda, že práve tie si doprajeme najmenej. Najradšej utrácame peniaze na značkové oblečenie alebo prekrásne šperky, ktoré je vidieť hneď na prvý pohľad. Verte však, že aj poriadok vo vašom aute, jeho čistota a dizajn, o vás napovedia náhodným okoloidúcim alebo ostatným prísediacim oveľa viac, ako kabelka zvučného mena.


 
28.5.2019 | Autor: Peter Nemček | Reklama | čítané: 1571 krát