PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18004/krajsia_kupelna_vdaka_kupelnovym_svietidlam.html

Krajšia kúpeľňa vďaka kúpeľňovým svietidlám

Sen o dokonalej kúpeľni sa môže stať skutočnosťou. Všimli ste si, že čokoľvek si v myšlienkach predstavujete, sa napokon aj tak stane? Je jedno, či o hodinu, o týždeň, o mesiac, rok alebo o desať rokov. Zapojme našu fantáziu. Už čoskoro budeme mať novú kúpeľňu, kde bude radosť relaxovať.


Dokonalá od podlahy až po plafón. S kúpeľňovými svietidlami docielite perfektný výsledok

Nie je to iba kúpeľňa. Je to miesto, kde svoj deň začíname i končíme. Ráno nám pohľad do zrkadla pripomenie našu pravú a nefalšovanú tvár a večer kvapky vody zmyjú nielen nečistoty, ale odplavia aj všetky nemilé zážitky z dňa. Kúpeľňa sa stará o naše základné potreby, akými sú čistota i oddych. To prvé je samozrejmosť a to druhé zrejme luxus.

Hoci nemáme práve tú najmodernejšiu, stále však existuje veľa možností, akými si tú svoju prerobíme na svoj obraz. Za „pár drobných“ sa tak zo starej kúpeľne stane „nová“. Nepotrebujeme najnovšie vzory a farby obkladačiek a dlaždíc. Investujme do doplnkov a výsledok bude stáť za to. Jedna z možností, je aj kúpa nových svietidiel.

Kvalita v podobe kúpeľňových svietidiel

Práve nové kúpeľňové svietidlá vám pomôžu k osvieženiu a vynoveniu vašej kúpeľne. Sú špeciálne zhotovené tak, aby zodpovedali vlhkým a mokrým podmienkam. Starajú sa tým o vašu bezpečnosť a sú maximálne spoľahlivé, pripravené poslúžiť desiatky rokov. Ich cena nesie známku kvality.

Aby sme neostali iba pri svietidlách, či už stropných, nástenných alebo hoci aj bodových, v kúpeľni výborne ukážu doplnky v podobe sviečok, lampášov, ba dokonca aj kvetov. Keď máte svetlú miestnosť, výborne sa tu bude dariť vašim izbovkám. Zelená farba vnáša pokoj a uvoľnenie. Je to presne to, čo od svojej chvíle za týmito zavretými dverami očakávate.

Nezabúdajte, že v kúpeľni nie je miesto pre staré, nepotrebné, či prázdne nádobky od drogérie a fungujúce kohútiky spolu s čistými sifónmi – sú nutnou samozrejmosťou. Môžete mať aj tú najmodernejšiu kúpeľňu, ale čo z toho, pokiaľ vám energiu bude skôr odoberať ako dávať?

Posvieťme si na všetko

Keď je reč o doplnkoch, uteráky sú jednoznačne číslo jeden. Z času na čas nie je na škodu urobiť inventúru a nakúpiť si nové, krajšie, mäkšie a reprezentatívnejšie. Osušky, uteráky, malé i väčšie, vkusne naukladané na sebe, pôsobia útulným dojmom a navodzujú pocity domova, starostlivosti i poriadkumilovnosti. Je radosť mať kúpeľňu, kde všetko slúži tak, ako je potrebné. Občas by nezaškodilo ani nám, ľuďom, uvedomiť si, že skutočná krása sa skrýva za pravými hodnotami, nie za pozlátkom falošnej dokonalosti.

 
31.5.2019 | Autor: Peter Nemček | Reklama | čítané: 3162 krát