Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

IMT SMILE hlási viac ako mesiac pred koncertom vypredanú Východnú a chystá špeciálny program pre Dobrý festival!

Rodné mesto Táslerovcov zažije jeden z mála koncertov IMT SMILE na Slovensku v tomto roku a Prešov sa má skutočne na čo tešiť! IMT SMILE si aj tentokrát pre Dobrý festival pripravili výnimočný program.

Viac ako mesiac pred koncertom v legendárnom amfiteátri vo Východnej ohlasuje kapela beznádejne vypredané. IMT SMILE tento rok bude hrať väčšinu koncertov u našich susedov v Čechách, ale svoju už takmer neodmysliteľnú zastávku v rodnom meste nevynechá ani tento rok. Kapela spolu s hosťami a špeciálnou šou vystúpi na východe Slovenska exkluzívne iba na Dobrom festivale.

IMT SMILE, okrem už skôr avizovaného špeciálneho programu s Kalim, privíta na spoločnom pódiu aj českú kapelu Chinaski! IMT Smile, Chinaski a Kali budú mať v programe Dobrého festivalu aj svoje samostatné vystúpenia, na jednom pódiu ich však uvidíme i s IMT Smile. Na albume „Budeme to stále my“ hosťuje Kali v pesničke „Poď so mnou“, v skladbe „Osud“ zase zaznieva známy hlas Michala Malátneho z Chinaski. „S Michalom sme spolupracovali už na albume „Exotika“ v piesni „Hoří Hollywood“, v súčasnosti v kapele hráva náš bývalý basgitarista Tomi Okres, takže nás toho spája oveľa viac a spoločný koncert je prirodzeným vývojom našej spolupráce. Minulý týždeň sme si spolu zahrali v Českom Krumlove a dopadlo to veľmi dobre. Už sa nevieme dočkať, keď sa znovu stretneme v Prešove“, hovorí Miro Tásler.

11. ročník Dobrého festivalu sa bude konať 14. -16. júna 2019 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove. IMT SMILE, Chinaski a Kali vystúpia na Dobrom festivale v sobotu 15.6.2019.

Zatiaľ ohlásené mená účinkujúcich: IMT Smile, Razorlight, N. O. H. A. , Ofenbach, Pendulum DJ set, Kali a Peter Pann, Chinaski, Amorphis, Grai, Wayd, Ine Kafe, Slobodná Európa, Karolina Czarneczka, Kandráčovci, Štefan Štec, Chikiliki tu-a, Heľenine oči, Lukáš Adamec, Adam Ďurica, Emma Drobná, Tomáš Buranowski a mnohí ďalší! Viac na www.dobryfestival.sk a www.facebook.com/dobryfestival. Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal, ticketlive a v stánku Dobrého festivalu na Hlavnej ulici v Prešove.

Novinkou na Dobrom festivale bude prítomnosť samostatného pódia Reggaenade Sound so štedrou hudobnou nádielkou od ska, cez rocksteady, reggae, dub až po dancehall.

Počas všetkých troch dní sú pripravené workshopy a diskusie. V Deutschmann GALÉRII sa okrem podávania DOBREJ kávy, budú premietať filmy, vystavovať obrazy, čítať rozprávky a diskutovať zaujímavé témy. Časť areálu bude vyhradená výstave limitovanej kolekcie obrazov takmer zaniknutých slovenských párt „Party v 21. storočí“.

V detskom kútiku je pre deti taktiež pripravený bohatý program – maľovanie na tvár, výroba šperkov, zdobenie muffinov, háčkovanie, kurz prvej pomoci, zumba a ešte omnoho viac.

Viac info: www.dobryfestival.sk a www.facebook.com/dobryfestival. Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal, ticketlive alebo v stánku Dobrého festivalu na Hl. ulici v Prešove.

Videá:

https://www.youtube.com/watch?v=lRnXkrnbKoc
https://www.youtube.com/watch?v=h4k4SHqJ9NU
https://www.youtube.com/watch?v=J0_JtxS43Ic

foto IMT SMILE+Chinaski: Ilona Gerasymova 

Súvisiace články
12.6.2019 Dobrý festival štartuje už tento týždeň ! Buď „trendy“ a príď busom! 2.6.2019 Dobrý festival pripravil bohatý hudobný a sprievodný program pre deti aj dospelých! 27.5.2019 DOBRÝ FESTIVAL zverejnil finálny denný program: Kedy vystúpi IMT SMILE, PENDULUM, OFENBACH, KALI, či AMORPHIS? 25.4.2019 Fínski Amorphis prinesú na Dobrý Festival príbehy a hudbu tisícich jazier 21.2.2019 Na Dobrý festival prídu RAZORLIGHT! 15.1.2019 Dobrý festival ohlásil ďalšie meno, v Prešove vystúpi PENDULUM! 12.12.2018 DOBRÝ FESTIVAL sa vracia po ročnej prestávke a hlási prvé mená: príde Ofenbach, N.O.H.A aj Kali!
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK