Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

Veľkolepý FRAGARIA CUP 2019 odštartuje prázdniny v Prešove

Prázdniny sú za dverami a s nimi aj 18. ročník mládežníckeho futbalového turnaja FRAGARIA CUP 2019, ktorý si za 17 rokov svojej existencie získal srdcia mladých aj starších futbalových fanúšikov v rámci celej Európy.

Aj tento rok sa jeden z najväčších turnajov svojho druhu v rámci Európy uskutoční pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej, a to od 2. júla do 6. júla 2019, denne od 8.00 do 20.00 hod.

Všetkých Prešovčanov pozývame na vlajkový sprievod účastníckych tímov historickým centrom mesta Prešov v utorok 2. júla o 20.00, ktorý bude sprevádzaný bohatým kultúrnym programom. Nebude chýbať ohňostroj a minidiskotéka priamo pred budovou DJZ.

Viac ako 180 zaregistrovaných chlapčenských tímov z 15 krajín Európy odohrá svoje zápasy na 14 prírodných trávnatých ihriskách a 2 ihriskách s umelým trávnatým povrchom, situovaných v meste Prešov a blízkom okolí.

Mladí futbalisti zabojujú o cenné trofeje a zaujímavé športové ceny v 9 chlapčenských vekových kategóriách - od 7 do 15 rokov. Novinkou tohto ročníka je najmenšia veková kategória U7.

V priestoroch 4 SPORT areálu na Sídlisku III, kde budú hrať najmenšie vekové kategórie od U7 do U11, bude počas celého turnaja zriadená FAN ZONE s občerstvením, predajom reklamných a športových predmetov, ako aj s rôznymi atrakciami a workshopmi pre účastníkov turnaja aj návštevníkov areálu.

Ďalšou novinkou je mobilná aplikácia, v ktorej nájdu účastníci a návštevníci turnaja všetky dôležité informácie o samotných zápasoch (časový harmonogram, ihriská a výsledkový servis), kyvadlovej doprave, ubytovaní, stravovaní a sprievodnom programe počas turnaja.

Výsledkový servis bude ONLINE počas celého turnaja aj na www.vysledky.4sport.sk.

Vekové kategórie U12 – U15 odohrajú svoje zápasy na týchto ihriskách:

- FA 1. FC Tatran Prešov – Mukačevská ul.
- SOŠ Technická – Volgogradská ul.
- Ľubotice – Pod Hájom 14
- Fintice – Hlavná 21/6

Informácie o turnaji, rozpis zápasov jednotlivých kategórií, postupové kľúče a výsledkový servis, ale aj informácie o programe a voľnočasových aktivitách, budú počas celého turnaja poskytované aj v call centre, na I. poschodí Bowlingu pri trati.

Slávnostné vyhodnotenie víťazov všetkých vekových kategóriách bude v sobotu 6. júla od približne 16.00 hod. v priestoroch 4 SPORT areálu.

Zoznam prihlásených družstiev a bližšie informácie nájdete na www.fragariacup.4sport.sk.

Súvisiace články
3.7.2019 FOTO: Fragaria Cup 2019 - Vlajkový sprievod a slávnostné otvorenie
Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK