Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Floorball ACADEMY Prešov rozširuje svoje rady

Floorball ACADEMY Prešov je športovou organizáciou zameranou na užitočné trávenie voľného času najmä detí, mládeže, no v neposlednom rade i dospelých.

Naša prvá sezóna začala budovaním Mužského A-teamu začiatkom roku 2018. V samotnej sezóne 2018/2019 sme si v zápasoch II.ligy - východ počínali viac než dobre, keď sme si po neľahkom priebehu vybojovali postup do celoslovenskej 1.ligy. Delí nás už len krôčik k nášmu cieľu, vyhrať 1.ligu a zahrať si Slovenskú Extraligu.

V novej sezóne si zmeráme sily s mužstvami po celom Slovensku od Bratislavy, Trnavy, cez Topoľčany a Žilinu, ďalej s Dubnicou, Detvou a Čadcou až po mužstvá z Košíc a Sabinova. Príprava na sezónu nám už začala v júni letným naberaním kondície, pod vedením nášho fyzioterapeuta, následne sa presunieme do haly na tréningy s hokejkami. Ostrý štart do sezóny je zaručený, keď nám žreb do prvého kola určil súpera zo Sabinova - 21.09.2019 odohráme svoj prvý zápas v 1.lige na domácej palubovke na SŠ Ľ. Podjavorinskej.

Ak máš chuť sa pridať k nám, potrebuješ len hokejku, talent a môžeš s nami budovať náš sen. Hľadáme chlapcov, mužov od 16 rokov ochotných na sebe pracovať.
Neváhaj a ozvi sa nám na tel. číslo 0915 301 964 alebo na fanpage Floorball ACADEMY Prešov http://www.facebook.com/FloorballACADEMYPresov/
Začíname s dvomi licencovanými trénermi, super partiou, ktorá to robí zadarmo a zo srdca, a pre ktorú je team viac ako výsledok.

Floorball ACADEMY Prešov

Floorball ACADEMY Prešov
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK