PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18235/karate_klub_junior_presov_zabezpecil_karate_camp_pre_15_deticiek_uplne_zadarmo.html

Karate klub Junior Prešov zabezpečil Karate Camp pre 15 detičiek úplne zadarmo

Neskutočný týždeň plný športu, tréningov a zábavy prežili malí veľkí karatisti v Karate Kids Presov Camp 2019, ktorý sa konal v auguste v rekreačnom zariadení Zelený Breh na Sigorde.

O campe nám porozprával tréner klubu Ľubomír Čiernik:

Snažili sme sa naplno a zabezpečili sme spoločne s našimi partnermi pre deti v našom CAMPE okrem plnohodnotných atletických tréningov, tréningov KATA so senseiom VALENTOM a KUMITE tréningov so senseiom Jánom IMRICHOM a jeho synom, reprezentantom Slovenskej republiky a medailistom z viacerých európskych a svetových podujatí, Dominikom IMRICHOM nasledovný program a darčeky:

JAZDU VLÁČIKOM SIGORDOM, MOTORKÁROV A JAZDENIE S NIMI, PREZENTÁCIU OZBROJENÝCH SÍL SLOVENSKEJ REPUBLIKY, HRY S RAIFFHEISEN BANK HRY, OHŇOSTROJ, BÁBKOVÉ DIVADLO - GAŠPARKO, KÚPALISKO A ŠANTENIE V ŇOM, TOČENIE PROMO VIDEA, VEĽKÚ OPEKAČKU A GRILOVAČKU, KLUBOVÉ PREZENTY PRE KAŽDÉ DIEŤA (tričká, kroksy atď.), TURISTIKU, HRAČKY PRE DETI OD SPOLOČNOSTI TESCO V SUMÁRNEJ HODNOTE NIEKOĽKO TISÍC EUR, KÚZELNÚ FYZIKU, STRETNUTIE S MASKOTMI - OLAF A MIMOŇ, 3 X VEĽKÝ SKÁKACÍ HRAD, KAŽDÝ DEŇ VITAMÍNY A ENERGIE VO FORME CHUTNÉHO OVOCIA, PEČIVA A MLIEČKA a ďalšie atrakcie a prezenty.

Stačí raz vidieť, ako stokrát počuť a čítať, preto čekujte naše foto v albume, Instagram a Youtube kanál. Navštívil nás prezident Slovenského zväzu karate - p. Daniel LÍŠKA, primátorka mesta Prešov - p. Andrea TURČANOVÁ, riaditeľ ZŠ Šrobárová - p. JÁN MAČEJ, referent odboru športu mesta Prešov - p. Michal SEMANČÍK, náš kamarát z TV JOJ - p. Vladimír JUREK, pani riaditeľka centra pre rodiny - p. Daniela KRIŠTOFOVÁ, množstvo našich bývalých trénerov a kamarátov z iných karate klubov a mnohí ďalší.

Rozdali sme krásnych 15 cien pre najlepších reprezentantov KK JUNIOR v minulej sezóne, a sme hrdí, že sme zvládli niekoľko desiatok detičiek. Sme hrdí, že okrem našich 7 JUNIORKOV (www.juniorko.sk) sme zabezpečili CAMP, na náklady našich trénerov, aj pre 8 detičiek z krízového centra zo Spišskej Novej Vsi. Vždy sa budeme snažiť naplno spĺňať deťom sny, lebo oni sú naša budúcnosť... OSU!

Ďakujeme všetkým zúčastneným za pomoc. Ďakujeme mediálnym a obchodným partnerom za skvelú akciu, ktorú si deti zapamätajú navždy. Za krásne foto, ďakujeme Robovi Galeštokovi.

 
12.9.2019 | Autor: Ľubomír Čiernik | Šport | čítané: 3166 krát