Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Godzone tour sa tento rok uskutoční aj v Prešove

Projekt Godzone v novembri organizuje už 11. ročník evanjelizačného koncertného turné. Navštívi postupne päť slovenských miest. Prvým mestom v poradí bude práve Prešov, kde zavíta v pondelok 18.11.2019.

Oficiálny začiatok bude 18.11.2019 o 18:00 hodine, avšak brány TATRAN HANDBALL ARÉNY, kde sa turné koná, sa otvoria už o 16:30. Je dostupné pre každého, keďže vstup je ZADARMO.

Podujatie sa uskutoční pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej a predsedu Prešovského samosprávneho kraja Milana Majerského.

Godzone tour zahŕňa večerné koncerty, kde návštevníci zažijú originálny hudobno-tanečný program, vypočujú si jedinečné príbehy ľudí z celého Slovenska, uvidia interaktívnu divadelnú scénku, inovatívnu videoprodukciu a mnoho ďalšieho.
Súčasťou budú tiež výborní hudobníci zo slovenskej aj českej scény, ktorí sa postarajú o uchu lahodiaci zážitok.

Tohtoročná téma: GODZONE TOUR 2019: IDE O VIAC symbolizuje, že v živote ide o niečo viac ako len o logá, značky a marketing.

Cieľom tohto podujatia je priniesť kreativitu a kvalitu spojenú s posolstvom odzrkadľujúcim hodnoty, na ktorých v živote skutočne záleží. Organizátori sa preto vždy snažia vytvoriť originálnu produkciu atraktívnu pre mladých ľudí.

Dôležitou skutočnosťou je tiež to, že Godzone turné nepredstavuje iba sériu večerných koncertov. V každom meste im predchádza praktická pomoc v charitných centrách, pomoc sociálne znevýhodneným a slabším a taktiež zábavno-výchovný program na desiatkach základných a stredných škôl.

Minulý ročník Godzone turné dosiahlo rekordnú účasť spolu 22 511 ľudí. Aktuálne informácie záujemcovia nájdu na webovej stránke tour.godzone.sk.

Video k podujatiu je dostupné TU: https://youtu.be/LdMHkS1xqF8

Gondzone tour

Gondzone tour
Gondzone tour

Gondzone tour
Gondzone tour

Gondzone tour
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK