Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Vodič pod vplyvom alkoholu narazil do cyklistu

29 ročný muž z obce Žehňa – Dúbrava bol obvinený z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Tohto trestného činu sa dopustil včera (13.10.2018) o pol druhej popoludní v smere od priemyselného parku na obec Záborské.

Ako vodič viedol motorové vozidlo zn. Škoda, pričom počas jazdy narazil vozidlom do zadného kolesa bicykla. Cyklista jazdil pri pravom okraji vozovky v rovnakom smere. Cyklistu vyhodil náraz do vzduchu a spadol na zem, utrpel viaceré poranenia hlavy, chrbta a ruky. Vodič zišiel z cesty do trávnatého porastu, odkiaľ ušiel smerom na obec Záborské, tam bol vypátraný policajnou hliadkou. Vodič bol podrobený dychovej skúške, jej výsledok dosiahol hodnotu 1,15 mg/l ( miligram etanolu na liter vydychovaného vzduchu ), čo je minimálne 2,40 promile alkoholu v krvi. Vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove.

Pravdepodobne ide o ďalšieho vodiča, ktorý má pocit, že pre neho neplatí, že ALKOHOL ZA VOLANT NEPATRÍ !

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK