Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Podajte ďalej knihu a príďte na jesenné handmade trhy!

Už 24. októbra sa na Floriánovej ulici v Prešove uskutoční obľúbené podujatie pre všetkých milovníkov kníh a ručne vyrábaných výrobkov. Podujatia Podaj ďalej knihu a Jesenné handmade trhy doplnia aj zaujímavé workshopy pre malých i veľkých.

Podaj ďalej knihu
Podaj ďalej knihu

Podujatie Podaj ďalej knihu a Jesenné handmade trhy sa uskutoční 24. októbra 2019 od 13.00 hod. pred Galériou Caraffka na Floriánovej ulici.

Prešovčania i návštevníci sa opäť môžu pokochať šikovnosťou a kreativitou lokálnych výrobcov šperkov, hračiek aj bytových dekorácií. Po celý čas bude v spolupráci s OZ Podaj ďalej prebiehať aj podujatie Podaj ďalej knihu.

Nepoškodené knihy, ktoré chcú záujemcovia "podať ďalej", môžu priniesť do Galérie Caraffka od 22.10. - 23.10. v čase od 10.00 do 17.00 hod. alebo si ich priamo v deň podujatia môžu zameniť za iné knihy.

Pre malých aj veľkých kreatívcov je pripravený výtvarný workshop na tému jeseň – deti si môžu priniesť aj čerstvé alebo vylisované listy zo stromov.

Návštevníci si budú môcť pochutiť aj na čaji, ktorý dostanú za dobrý skutok. Zároveň sa môžu zapojiť aj do "Ponožkového októbra" a pomôcť tak ľuďom, ktorí to potrebujú.

V prípade zlého počasia sa podujatie uskutoční v interiéri Galérie Caraffka.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK