Pondelok, 10. jún 2024
Meniny má Margaréta | zajtra Dobroslava

Pre rekonštrukciu je uzavreté železničné priecestie na Fintickej ulici

Na Fintickej ulici sa v týchto dňoch bude realizovať rekonštrukcia železničného priecestia na Fintickej ulici. Na obmedzenia sa musia pripraviť vodiči aj cestujúci mestskou hromadnou dopravou.

Od dnes 05.11.2019 do štvrtka 07.11.2019 do 18:00 hod. sa bude realizovať rekonštrukcia železničného priecestia na Fintickej ulici.

Cesta bude preto uzavretá z oboch strán železničného priecestia.

Obyvatelia Fintickej ulice za železničným priecestím a obyvatelia ulíc Bociania, Hraničná a Za Traťou, ktorí využívajú individuálnu automobilovú dopravu, môžu využiť obchádzkovú trasu cez obce Kapušany, Tulčík, Záhradné a Fintice.

Obyvateľov Fintickej ulice po železničné priecestie a priľahlých ulíc sa toto dopravné obmedzenie nebude dotýkať.

Mestská hromadná doprava bude premávať v špeciálnom režime. Autobusy linky č. 21 budú jazdiť z oboch strán po železničné priecestie, a následne sa cestujúci pešo presunú okolo staveniska do druhého vozidla.

Nástupné miesta zastávky Železničné priecestie sa posúvajú cca o 200 m bližšie k priecestiu.

DPMP, a.s. upozorňuje, že spoje linky č. 21 v úseku za železničným priecestím môžu mať meškanie z dôvodu pešieho presunu a prestupu cestujúcich medzi vozidlami. Linku č. 21 a školský spoj E budú počas uzávierky priecestia obsluhovať štandardné autobusy (nie kĺbové).

Ďalšie informácie o premávke MHD počas uzávierky železničného priecestia na Fintickej ulici nájdete na webovej stránke Dopravného podniku mesta Prešov, a.s. na odkaze: https://www.dpmp.sk/_uploads/files/bf458ba538.pdf.

Mohlo by Vás zaujímať
Dôjde k uzávierke Vajanského a čiastočnej uzávierke Lesíku delostrelcov
Z dôvodu odstránenia havarijného stavu kanalizácie na uliciach Lesík delostrelcov a Vajanského dôjde od 4. 6. 2024 (od 8:00 hod.) do 30. 6. 2024 k celkovej uzávierke Vajanského ulice a čiastočnej uzávierke na ulici Lesík delostrelcov.
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK