PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18405/oddych_aj_vdaka_mestu_presov.html

Oddych aj vďaka mestu Prešov

Oblastný výbor Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov v Prešove a jeho členovia si oddýchli a načerpali veľa síl. Na rehabilitačné poukazy získali dotáciu mesta Prešov.

Členovia Oblastného výboru SZPB zväzu získali dotačný príspevok mesta Prešov v hodnote 908 eur a využili tak 65 poukazov v jednotkovej cene 20 € na sociálne aktivity spojené s relaxačným pobytom pre zlepšenie svojho zdravotného stavu.

Podielom mesta Prešov v hodnote 70% z ceny poukazu na využitie služieb relaxačného zariadenia a pri spolupodieľaní financovania zväzom sa značne sprístupnila možnosť regeneračných a relaxačných služieb pre členov, ktorí majú trvalý pobyt v meste Prešov.

Podľa členov výboru je to pozitívny krok najmä v rámci upevňovania zdravia, nadviazania nových sociálnych kontaktov a väzieb, ako aj prejavenia záujmu o podobné služby.

Členovia výboru vyjadrujú poďakovanie najmä primátorke mesta Prešov Andrei Turčanovej, ako aj Mestskému úradu za to, že vďaka poukazom získali nový pohľad na starostlivosť o vlastné zdravie, a ďakujú aj všetkým zamestnancom relaxačného zariadenia za pozitívny prístup.

Oblastný výbor Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov sa okrem iných aktivít podieľa aj na organizácii pietnych aktov kladení vencov počas významných sviatkov, ktorými si v Prešove počas roka pripomíname dejinné udalosti.

 
11.11.2019 | Autor: Ján Eštok, Obl. výbor SZPB Prešov | Mesto Prešov | čítané: 1344 krát