Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Prešovské ráno: autobus a dve chodkyne, kamión a chodec

Dnes v ranných hodinách došlo v Prešove k dvom dopravným nehodám, na ktorých účasť mali hneď traja chodci.

K prvej nehode došlo na Ul. Arm. gen. Svobodu, okolo pol siedmej hodiny ráno. 46 ročný Prešovčan, vodič autobusu ( z doposiaľ získaných informácií na priechode pre chodcov ) zrazil dve ženy vo veku 29 a 32 rokov. Dychová skúška u vodiča bola negatívna, čo sa týka žien, tie boli prevezené so zraneniami do nemocnice. Podľa predbežných informácií ženy utrpeli ťažké zranenia. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v uvedenom prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

K druhej dopravnej nehode došlo na Ul. Solivarskej, krátko pred siedmou hodinou ráno. V tomto prípade išlo o zrážku asi 15-16 ročného chodca a kamióna, vodičom bol 43 ročný Prešovčan. Chodec údajne prechádzal cez cestu mimo priechodu pre chodcov. Alkohol u vodiča bol vylúčený vykonanou dychovou skúškou, zranenia u chodca zatiaľ nie sú presne známe.

Polícia pri oboch nehodách zisťuje presné okolnosti za akých k nim došlo, bude skúmať aj mieru zavinenia účastníkov týchto dopravných nehôd.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK