Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Verejný účet na pomoc ľuďom z bytového domu na Mukačevskej ulici

Mesto Prešov zverejňuje číslo účtu, na ktoré môžu ľudia prispieť pre občanov postihnutých tragickým výbuchom na Mukačevskej ulici.

Číslo účtu: SK90 7500 0000 0040 0859 1229

Variabilný symbol: 6122019

QR kód pre mobilné platby:

Po naskenovaní QR kódu si skontrolujte automatizovane vložené údaje o čísle účtu a variabilnom symbole. 


Na stransparentnení účtu pracujeme v spolupráci s bankou. Vzhľadom na požiadavky občanov na urýchlené zriadenie účtu sme poskytli aktuálny dostupný, ktorý sme poskytli na pomoc ľuďom z bytového domu na Mukačevskej ulici. Zbierka bude prebiehať naďalej, aj v najbližších dňoch, o vyriešení situácie budeme postupne informovať. Položky na výpise budú zverejnené spätne.

Pre zahraničné platby:

Príjemca: MESTO Prešov

adresa : Hlavná 73, Prešov

BIC (SWIFT) : CEKOSKBX

Účet mesto Prešov zriadilo najrýchlejšie, ako to bolo možné. Je to oficiálny účet pomoci ľuďom dotknutých výbuchom. Všetky finančné prostriedky poslané na tento účet budú použité pre zabezpečenie základných potrieb občanov dotknutých tragédiou.

Na stransparentnení účtu pracujeme v spolupráci s bankou. Vzhľadom na požiadavky občanov na urýchlené zriadenie účtu sme poskytli aktuálny dostupný, ktorý sme vyhradili na pomoc ľuďom z bytového domu na Mukačevskej ulici. Zbierka bude prebiehať naďalej, aj v najbližších dňoch, o vyriešení situácie budeme postupne informovať. Položky na výpise budú zverejnené spätne. Na účet dohliada Odbor financií a mestského majetku MsÚ v Prešove.

Súvisiace články
13.12.2019 Pomoc do Prešova je na ceste - aktualizácia 13.12.2019 Celé Slovensko i zahraničie podporuje Prešov v ťažkých chvíľach 9.12.2019 Veľkošarišania chcú pomôcť Prešovčanom tiež 9.12.2019 Stanovisko mesta Prešov - Aktuálna situácia po výbuchu na Mukačevskej ulici 9.12.2019 Pri tragédii v Prešove sa snažíme pomôcť 8.12.2019 Oznámenie – Vybavovanie dokladov – Informácia pre občanov, ktorí boli poškodení výbuchom - Tragédia v Prešove 8.12.2019 Vznesené obvinenia - Tragédia v Prešove 7.12.2019 Fotogaléria : Zásah záchranných zložiek na mieste výbuchu 6.12.2019 O2 informuje o nedostupnej sieti pre zničený vysielač 6.12.2019 Mikulášsky program sa ruší 6.12.2019 ČERSTVÉ: Na Sídlisku 3 vybuchla bytovka! 30.11.-0001 VÝBUCH PLYNU NA MUKAČEVSKEJ ULICI - MIMORIADNA SITUÁCIA (AKTUALIZÁCIA)
Mohlo by Vás zaujímať
V Prešove sa začína jarné upratovanie
V rámci jarného upratovania bude v Prešove pristavených spolu 122 kusov veľkoobjemových kontajnerov. Prvý cyklus jarného upratovania sa začína 3. apríla 2024.
Prešov podporí zber kuchynského odpadu
Všetky prešovské domácnosti dostanú od mesta špeciálne vedierka na zber biologického kuchynského odpadu. Prešov chce takto podporiť triedenie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu od zmesového komunálneho odpadu. Distribúcia 10-litrových vedierok začne už koncom februára.
Mesto Prešov upozorňuje na zákaz umiestňovania nelegálnych reklamných bannerov a plagátov
Mesto Prešov žiada fyzické a právnické osoby, ktoré bez povolenia umiestňujú rôzne typy reklamných pútačov na území mesta Prešov, aby ich bezodkladne odstránili. Za nelegálne umiestňovanie reklamných bannerov a plagátov na území mesta Prešov môže byť zodpovednej osobe uložená pokuta.
Prešovská radnica bude svietiť v pestrých farbách
V posledný februárový deň si každoročne pripomíname Medzinárodný deň zriedkavých chorôb. Prešovská radnica a budova Mestskej galérie Caraffka budú preto 29. februára 2024 svietiť v pestrých farbách.
O dotáciu pre kultúru, šport a sociálnu oblasť môžete požiadať do 1. marca 2024
Mesto Prešov zverejňuje výzvu na poskytnutie dotácií v oblasti kultúry, športu a v sociálnej oblasti. O dotáciu pre kultúru, šport a sociálnu oblasť môžete požiadať do 1. marca 2024 (vrátane).
Prešovčania sa dočkajú nového mosta s cyklochodníkmi
V Prešove sa čoskoro odštartuje dlho očakávaná rekonštrukcia mosta na Lesíku delostrelcov. Do investičnej akcie sa v spolupráci púšťajú Prešovský samosprávny kraj ako správca mostného objektu a mesto Prešov, ktoré spravuje priľahlé lávky pre peších. Pôvodnú stavbu zo 60-tych rokoch nahradí nová moderná konštrukcia pre automobily, cyklistov i peších.
Navrhnite pamätihodnosť mesta Prešov na vybranú tému
Mesto Prešov vyhlasuje v súlade so Všeobecne záväzným nariadením mesta Prešov č. 2/2013 o evidencii pamätihodností mesta Prešov v znení Všeobecne záväzného nariadenia mesta Prešov č.1/2016
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK