PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18515/pri_tragedii_v_presove_sa_snazime_pomoct.html

Pri tragédii v Prešove sa snažíme pomôcť

Ako všetci vieme, tak na Mukačevskej ulici v Prešove v piatok 6.12.2019 krátko popoludní došlo k výbuchu plynu v bytovom dome, v dôsledku ktorého došlo k rozsiahlemu požiaru. Táto tragédia si vyžiadala bohužiaľ aj ľudské obete.

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. sídli a má zákaznícke centrum na sídlisku III, tato tragédia nás veľmi zasiahla a my súcitíme s rodinami obetí a snažíme sa im aj mestu prechod týmto hrozným obdobím čo najviac uľahčiť. Pomáhame nielen finančne, ale predovšetkým nasadením náš všetkých, zamestnancov SPRAVBYTKOMFORT.
K pomoci mestu Prešov sa pripája aj majoritný akcionár spoločnosti SPRAVBYTKOMFORT, a.s. , spoločnosť ČEZ ESCO a to finančnou podporou, o ktorej použití rozhodne mesto Prešov.
Sme súčasťou krízového štábu Mesta Prešov a sme nápomocní pri odstraňovaní škôd a zabezpečovaní riadneho chodu blízkych bytových domov.
Zákaznícke centrum fungovalo aj v nedeľu a naši kolegovia prijímali nahlásenia škodových udalostí spolu so zástupcom poisťovacej spoločnosti. Prešli poškodené byty, dokumentovali škody. Poskytovali informácie o postupe pri zabezpečovaní riadneho chodu bytového domu.
Revízni technici spolu s pracovníkmi VSE po vchodoch postupne zapínali elektrickú energiu do jednotlivých bytov a technici plynu spolu s SPP spúšťali zemný plyn po jednotlivých vchodoch.
Poisťovňa má u nás zriadenú prechodnú kanceláriu, aby riešenie škodových udalostí bolo zabezpečené v čo najkratšom čase. Spolupracujeme s výrobcami okien a riešime výmenu poškodených okien. Všetky škody na nehnuteľnom majetku domu budú hradené z poistky bytového domu.
Zároveň sme k dispozícii pri riešení otázok v súvislosti so zabezpečením riadneho chodu dotknutých bytových domov. Vaše otázky zodpovieme v zákazníckom centre správcu, alebo na info linke 051/7567 701.

 
9.12.2019 | Pridal: Admin | Mesto Prešov | čítané: 2041 krát