PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18520/hummel_4_sport_cup_2020.html

Hummel 4 Sport Cup 2020

Počas prvého januárového víkendu Vás aj tento krát pozývame na mládežnícky hádzanársky turnaj, ktorého 14. ročník sa pod názvom HUMMEL 4 SPORT CUP 2020 uskutoční v termíne od 3. do 6. januára 2020 v našom meste.

Turnaj, nad ktorým aj tento rok prevzala záštitu primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová a ktorý každoročne organizuje spoločnosť 4 SPORT s.r.o. za aktívnej podpory mesta Prešov a Slovenského zväzu hádzanej je určený 3 chlapčenským (U17, U15, U13) a 3 dievčenským kategóriám (A17, A15, A13).

Reklamným partnerom podujatia, ktorý venuje vecné ceny všetkým oceneným je spoločnosť SINTRA šport s.r.o. ako distribútor značky HUMMEL na Slovensku.

Medzi prihlásenými 68 tímami z 11 krajín Európy nájdeme mená ako RK Sc Voždovac (SRB), SPR Górnik Zabrze (PL), Handball Academy Vinkovci (HR), Ferencváros FTC (HU), 1. SC Bohumín 98 (CZ), USU Grodno SDYUSHOR No.8 (BY) a mnoho ďalších chlapčenských aj dievčenských tímov vrátane slovenskej Iuventy Michalovce a domáceho Tatrana Prešov.

Účastníci turnaja odohrajú svoje zápasy v jednotlivých vekových kategóriách v 5 športových halách:
Športová hala Nábrežná – Nábrežná 1
ZŠ Sibírska – Sibírska 42
Spojená škola Ľ. Podjavorinskej – Ľ. Podjavorinskej 22
Športová hala Hotelovej akadémie – Okružná 18
Mestská športová hala Sabinov – Komenského 40, Sabinov
od soboty 4. januára do pondelka 6. januára v čase od 8.00 do 20.00 hod.

Slávnostné otvorenie turnaja sa uskutoční v sobotu 4. januára o 16.30 hod. v Športovej hale Hotelovej akadémie. Slávnostné dekorovanie víťazov a ukončenie turnaja prebehne v pondelok 6. januára taktiež v Športovej hale Hotelovej akadémie cca od 16.00 hod.

Všetky informácie o turnaji, harmonogram zápasov jednotlivých kategórií, ako aj zoznam zaregistrovaných tímov nájdete na www.handball.4sport.sk. Počas turnaja bude aktívna aj mobilná aplikácia „4 SPORT“ so všetkými vyššie uvedenými informáciami, ako aj online výsledkami zápasov. Harmonogram zápasov a kompletný výsledkový servis nájdete počas celého turnaja aj na www.vysledky.4sport.sk/hummel2020 .

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov mládežníckej hádzanej a  pevne veríme, že svojou účasťou prispejete k vytvoreniu zdravej súťaživej atmosféry a skvelým výkonom počas všetkých turnajových zápasov.

 
10.12.2019 | Autor: Daniela Basalová | Šport | čítané: 2439 krát