PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18525/mesto_presov_vynahradi_detom_mikulassky_program.html

Mesto Prešov vynahradí deťom mikulášsky program

6. decembra 2019 sa všetky prešovské deti tešili na mikulášsky program plný prekvapení a zábavy. Žiaľ, tento deň sa zapísal do histórie mesta Prešov čiernymi písmenami. Mesto Prešov mikulášsky program 6. decembra zrušilo, ale deťom ho vynahradí v inom termíne.

Mikulášsky program, ktorý bol pôvodne plánovaný na 6. decembra 2019, mesto Prešov zrušilo v súvislosti s tragickou udalosťou, keď v bytovom dome na Mukačevskej ulici č. 7 došlo k výbuchu plynu.

Táto mimoriadne tragická udalosť zasiahla celé mesto. Všetky deti sa však tešili na plánovaný mikulášsky program a mikulášsku nádielku plnú prekvapení.

Mesto Prešov sa preto rozhodlo vynahradiť prešovským deťom tento deň plný radosti. Spolu s PKO a Sky rádiom pozýva všetky deti na Mikulášsku nádielku v náhradnom termíne dňa 17. decembra 2019 o 16.00 hod.

Žrebovanie Mikulášskej hry s programom sa uskutoční o 16.00 hod. , následne sa vyhodnotí aj súťaž o najkrajšie vyzdobený vianočný stromček a približne o 17.20 hod. spolu s deťmi rozsvietime pred Konkatedrálou sv. Mikuláša aj vianočný stromček.

 
13.12.2019 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 1079 krát