Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Karate klub Junior Prešov - Na prvom mieste prezimujú opäť PRESOV KARATE KIDS

Koncom roka 2019 čakalo PRESOV KARATE KIDS 2. kolo Žiackej ligy VÚKABU v Kežmaroku. Konalo sa dňa 24. 11. 2019. A Junior Prešov bol opäť najlepším Karate klubom. So ziskom 60 medailí (18-21-21) Junior Prešov dominoval celej akcii. Prešov zimuje na čele žiackej ligy. Informácie nám poskytol tréner Juniorov - Čiernik.

Po tom čo sme v 1. kole ligy zanechali za sebou konkurenciu ostatných klubov, dal sa očakávať tvrdý nápor v bodovom hodnotení 2. kola Žiackej ligy. V Kežmarku viaceré kluby postavili súpisky z troch desiatok detí, počet súťažiach siahal k číslu 300 a tak sa zrodili krásne športové súboje na tatami.

Nikto si nič nedaroval, avšak ku koncu išlo o deti a ich radosť zo súťaženia, športovania a karate. A túto úlohu určite súťažiaci, tréneri, rozhodcovia a organizátor zvládli na jednotku. PRESOV KARATE KIDS opäť potvrdili pozíciu lídrov a v bodovom hodnotení si upevnili pozíciu jednotiek.

Zimovať tak bude JUNIOR PREŠOV na 1. mieste s veľkým náskokom pred konkurenciou. My sme radi, že aj napriek maródke deti potvrdili, že aj z mladších ročníkov nám rastie talentovaná športová mládež. Bdžochová, Černický, Baluchovci, Dankovič, Bindzárová, Lachkovičová, Veverka, Kirňák, Pritchard, Sen to sú len jedni z tých, ktorí ukázali že ak sa trénuje pravidelne, výsledky prídu a progres aj najmenších detí príde.

Výsledky PRESOV KARATE KIDS:
https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=299

Ďalšou, tentokrát medzinárodnou skúškou bol Memoriál Rudolfa Farmadína 2019, ktorý sa konal v Nitre, dňa 30. 11. 2019. Medailová bilancia bola 2 zlaté, 1 strieborná a 6 bronzových medailí pre JUNIOR PREŠOV bol z tejto super súťaže vynikajúci výsledok. Potešili najmä Halecká a Bryndzová, ktoré vyhrali kategórie super výkonmi. Ostatné PRESOV KARATE KIDS zabojovali a v tvrdej konkurencii sa nestratili.

6. miesto v bodovej štatike a 2. miesto po domácom farmexe zo slovenských klubov potešilo bielo zelené srdcia východniarov z JUNIOR PREŠOV. Ďakujeme za super reprezentáciu mesta Prešov a JUNIOR, svojim trénerom ste urobili radosť, zhodnotil výkony tréner Čiernik.

VÝSLEDKY PRESOV KARATE KIDS:
https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=297

Poslednou skúškou PRESOV KARATE KIDS v rámci roka 2019, boli Majstrovstvá Slovenskej republiky kadetov a juniorov 2019, konané dňa 07. 12. 2019 v Trnave. JUNIOR PREŠOV sa prezentoval medailovou bilanciou: 0-1-2 jednotlivci a 0-0-2 družstvá, celkovo 17. miesto v bodovacej štatistike klubov.

Informáciu poskytol tréner JUNIORU Čiernik: Vrchol sezóny sa nezadržateľne blížil a my sme vycestovali na súťaž do Trnavy. Aj keď nás zasiahla tragická správa, ktorá sa dotkla osobne ľudí z klubu, snažili sme sa podať čo najlepšie výkony. Minulý rok sme v danej vekovej kategórii nemali ani jednu medailu. Tento rok sme priviezli zostavu detí, z ktorých bola tretina ostaršená. Aj napriek 7 prehrám o 3. miesto, sa nám podarilo z Trnavy ukoristiť v tvrdej konkurencii aj pár cenných kovov. Aj tí čo medailu nemali, odohrali skvelé zápasy a chýbal veľakrát len kúsok šťastia, aby boli úplne spokojní.

V jednotlivcoch nesklamala Jalowiczorová, ktorá striebrom potvrdila svoje výkony z celej sezóny. Bronz v kumite získali v jednotlivcoch Laci a Laciová a ukázali, že v klube a na Slovensku patria k špičke. Družstvo chlapcov 12-13 ročných získali v zložení Katrenič, Kašprišin, Krajňák a Laci bronzovú medailu v ťažkej konkurencii. Taktiež v družstvách kata, získali medailu dievčatá 12-13 rokov v zložení Laciová, Šofraneková a Jaššová.

My sme spokojní s výsledkami, progres v klube jednoznačnej je. Každý odsúťažil na čo mal a jedinou cestou ako byť lepší je, makať, makať a makať na sebe.

VÝSLEDKY PRESOV KARATE KIDS:
https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=310

MARKO ČERNICKÝ NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY

MARKO ČERNICKÝ NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY
PRESOV KARATE LADIES NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY

PRESOV KARATE LADIES NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY
PRESOV KARATE KIDS NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY

PRESOV KARATE KIDS NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY
TRÉNER ČIERNIK S PRESOV KARATE LADIES V TRNAVE NA MSR 2019- DŽUPINOVÁ A ŠOFRANEKOVÁ

TRÉNER ČIERNIK S PRESOV KARATE LADIES V TRNAVE NA MSR 2019- DŽUPINOVÁ A ŠOFRANEKOVÁ
PRESOV KARATE KIDS NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY

PRESOV KARATE KIDS NA 2. KOLE ŽIACKEJ LIGY
SOFIA HALECKÁ V NITRE DOMINOVALA.

SOFIA HALECKÁ V NITRE DOMINOVALA.
KRYŠTOF BALUCHA V NITRE BRONZOVÝ

KRYŠTOF BALUCHA V NITRE BRONZOVÝ
KOČIŠOVÁ V NITRE BRONZOVÁ

KOČIŠOVÁ V NITRE BRONZOVÁ
V NITRE BOLA AJ ZÁBAVA - MARKO A RADKA

V NITRE BOLA AJ ZÁBAVA - MARKO A RADKA
SOFIA HALECKÁ V NITRE DOMINOVALA

SOFIA HALECKÁ V NITRE DOMINOVALA
KAŠPRIŠIN V NITRE BOJOVAL AKO LEV

KAŠPRIŠIN V NITRE BOJOVAL AKO LEV
VÝPRAVA PRESOV KARATE KIDS Z MSR V TRNAVE

VÝPRAVA PRESOV KARATE KIDS Z MSR V TRNAVE
JALOWICZOROVÁ STRIEBORNÁ Z MSR V TRNAVE

JALOWICZOROVÁ STRIEBORNÁ Z MSR V TRNAVE
LACI BRONZOVÝ Z MSR V TRNAVE

LACI BRONZOVÝ Z MSR V TRNAVE
Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Jarná časť dostala zelenú!
Presne tri mesiace trval zimný spánok v mužskej regionálnej 3b Hokejbalovej lige VÝCHOD, no počasie sa snáď už umúdrilo a tak už nič nebránilo tomu, aby si hokejbalu chtivá partia opäť skrížila hokejky na ihriskách v Prešove a Trebišove.
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Prešovskí volejbalisti upravili nepriaznivú bilanciu v nadstavbe
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov zápasmi 5. kola druhej, tvz. nadstavbovej časti. V skupine o 1. -4. miesto privítali volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov na domácej palubovke hráčov Rieker UJS Komárno. Zverencom trénera Erika Digaňu sa v televíznom prenose podarilo ukončiť sériu troch prehier v rade a pred zaplnenou tribúnou sa tešili z výhry po dramatickom priebehu 3:2 (25:23, 18:25, 25:17, 16:25, 15:13).
Mestskí poslanci schválili kandidatúru Prešova na Európske mesto športu 2025
Poslanci Mestského zastupiteľstva v Prešove schválili návrh kandidatúry mesta na titul Európskeho mesta športu pre rok 2025. Tento prestížny titul udeľuje nezisková organizácia ACES Europe, založená v roku 1999 sídliaca v Bruseli a uznaná Európskou komisiou.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
Tatran Prešov postúpil do štvrťfinále Európskeho pohára EHF
Dokázali to! Hádzanári Tatrana Prešov postúpili do štvrťfinále Európskeho pohára EHF, keď v odvetnom stretnutí proti islandskému tímu FH Hafnarfjördur zmazali päťgólové manko z prvého súboja (30:35) a po víťazstve 31:23 (15:13) sa tešia z postupu medzi osem najlepších tímov celej súťaže.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK