PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18556/narodny_tyzden_manzelstva_opat_aj_v_presove.html

Národný týždeň manželstva opäť aj v Prešove

Po roku sa na Slovensku opäť uskutoční Národný týždeň manželstva, ktorý môžete zažiť aj v Prešove. Od 10. do 16. februára bude pre manželov v Prešove pripravených množstvo aktivít a pestrý sprievodný program.

V dňoch 10. - 16. februára 2020 sa na Slovensku uskutoční iniciatíva Národný týždeň manželstva. Cieľom tohto podujatia je upriamiť pozornosť na hodnotu manželstva v živote moderného človeka, povzbudiť ľudí a pomôcť im v budovaní svojho manželstva.

V Prešove sa Národný týždeň manželstva v tomto roku uskutoční po šiesty raz. Sprevádzať ho budú mnohé podujatia, fotosúťaž či rôzne zľavy pre manželov, vďaka ktorým môžu spoločne stráviť voľný čas.

Celý program bude postupne zverejnený na webovej stránke www.ntmpo.sk, na facebookovej stránke NTM Prešov a takisto aj na webovej a facebookovej stránke mesta Prešov.

Súčasťou Národného týždňa manželstva v Prešove bude aj fotosúťaž na tému "Náš manželský príbeh" o rodinný pobyt na dve noci v penzióne Tri koruny v Pieninách s raňajkami a o veľa iných hodnotných cien.

Viac informácií o fotosúťaži nájdete na webovej stránke https://www.ntmpo.sk/fotosutaz-manzelskych-pribehov/

Národný týždeň manželstva dáva manželom prostredníctvom rôznorodých podujatí príležitosť oceniť, posilniť, prehĺbiť, ale aj dať do poriadku svoje manželstvo a povzbudiť k tomu, aby na svojom manželstve pracovali.

Národný týždeň manželstva nie je politicky, ani nábožensky zameranou iniciatívou, pričom je však otvorená spolupráci aj s politickými a náboženskými zoskupeniami zameranými na podporu manželstva.

 
7.1.2020 | Pridal: Redakcia pis.sk | Spoločnosť | čítané: 1097 krát