Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Benefičný koncert pre obyvateľov z Mukačevskej ulice

19. januára sa chystá benefičný koncert na pomoc pre obyvateľov výbuchom poškodeného bytového domu na Mukačevskej ulici 7 v Prešove. Výťažok z koncertu pomôže ľuďom dotknutým tragédiou, ktorá sa v Prešova stala 6. decembra 2019.

Benefičný koncert pre obyvateľov z Mukačevskej ulice v Prešove
Benefičný koncert pre obyvateľov z Mukačevskej ulice v Prešove

Benefičný koncert s názvom "Pre bytovku Mukačevská" sa uskutoční dňa 19.1.2020 so začiatkom o 14.00 hod. v prešovskej Tatran Handball Aréne.
Výťažok z koncertu pomôže ľuďom zasiahnutým tragickým výbuchom plynu na Mukačevskej ulici.

Svoju účasť podľa organizátorov už potvrdili interpreti ako Katarína Knechtová, Kandráčovci, Beáta Dubasová, Komajota, Lukáš Adamec, Viktor Špak, Kollárovci, Mario Gapa Garbera, Allan Mikušek, Paľo Drapák, rímsko-katolícky kňaz a operný spevák Martin Šafárik, Michaella, Veronika Rabada, Jakub Petranik, ElevenHill, Hrdza, Ščamba, Rolland z Čirča, Pink Floyd Revival, Akustika, Wandererove Segry, Viki Olejárová, UsmievAnka, Stopa, GeRock Kabát Revival, Papyllon, Žobráci, Atlantída, Jozef Bubnar, BB Country, Grimmy Dance Studio.

Pripravená bude aj zóna pre deti s pestrým programom, nafukovacie hrady či maľovanie na tvár.

Koncertom budú sprevádzať moderátori Rado Mešša, Michal Hudák ml, Kamilka Mitrášová (Loli Paradička), Stano Gális a Edo Michálek.

Podujatie sa uskutoční pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej.

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti PREDPREDAJ. SK.
Viac o pripravovanom benefičnom koncerte nájdete tu: https://pis.sk/podujatie/10252/pre_bytovku_mukacevska_-_beneficny_koncert.html

Zmena a úprava programu je možná.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK