Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Vicepremiér ocenil náčelníka prešovskej mestskej polície

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Richard Raši dnes osobne ocenil náčelníka Mestskej polície v Prešove Jána Andrejka, za jeho dlhoročnú iniciatívu v oblasti sociálneho zabezpečenia mestských policajtov.

Vicepremiér Richard Raši sa počas svojej návštevy v Prešove stretol s náčelníkom prešovskej mestskej polície Jánom Andrejkom, ktorému venoval plaketu so symbolom štátnosti Slovenska. Raši sa náčelníkovi poďakoval za jeho intervenciu z pozície prezidenta Združenia mestských a obecných polícií pri presadzovaní výsluhového dôchodku pre mestských a obecných policajtov. Bez zmeny zákona by museli mestskí policajti pracovať o 8 rokov dlhšie.

Ján Andrejko na záver zdôraznil, že týmto spôsobom sa podarilo zabezpečiť lepšie postavenie pre zamestnancov mesta, ku ktorým patria aj mestskí policajti.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK