PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18609/materialna_pomoc_pre_mukacevsku_ulicu.html

Materiálna pomoc pre Mukačevskú ulicu

Mesto Prešov v spolupráci so spoločnosťou DIEGO podáva pomocnú ruku obyvateľom Mukačevskej ulice. Spotrebný tovar v hodnote 10 000 eur je určený predovšetkým pre ľudí z vchodov v okolí asanovaného bytového domu na Mukačevskej č. 7.
Materiálna pomoc pre Mukačevskú ulicu
Materiálna pomoc pre Mukačevskú ulicu

Do Prešova dorazil kamión plný nových kobercov, laminátových podláh, vinylových podláh, tapiet, záclon a garniží. Všetok tento tovar bude bezplatne prerozdelený ľuďom z Mukačevskej ulice dotknutým tragickým výbuchom plynu a následným požiarom.

Vzhľadom na to, že finančné prostriedky vyzbierané na oficiálnom účte mesta Prešov sú primárne určené pre obyvateľov vchodu č. 7, mesto Prešov hľadalo spôsob, ako pomôcť aj ostatným ľuďom, ktorým tlaková vlna po výbuchu plynu spôsobila materiálne škody.

Uvedený spotrebný tovar si tak obyvatelia Mukačevskej ulice môžu vyzdvihnúť v termíne od 29. - 31.1.2020 v čase medzi 16.00 - 18.00 hod. v predajni DIEGO na Sabinovskej ulici č. 38 v Prešove.

Jednotlivé kusy tovaru budú vydávané len osobám, ktoré predložia občiansky preukaz s trvalým pobytom na Mukačevskej ulici v Prešove alebo platnú nájomnú zmluvu, prípadne list vlastníctva k nehnuteľnosti na Mukačevskej ulici.

 
27.1.2020 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 840 krát