Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Najlepší prešovskí športovci na jednom mieste

Vyhlasovanie ankety Športovec roka má v Prešove dlhú tradíciu už od roku 1961. Mesto Prešov o víťazoch tejto ankety každoročne informuje na svojej webovej stránke. Tentoraz však vznikla myšlienka vytvoriť miesto, kde nájdu športoví fanúšikovia všetky informácie prehľadne na jednom mieste.

Na novovytvorenej webovej adrese www.sportovecpresova.sk nájde verejnosť zoznam víťazov ankety Športovec roka, fotografie z posledných ročníkov galavečera, ale aj informácie o novootvorenej Sieni slávy prešovského športu v budove historickej radnice či zaujímavé citáty športovcov.

Na webe každoročne pribudnú aktuálni laureáti ankety Športovec roka vo všetkých kategóriách.

Webová stránka www.sportovecpresova.sk má informatívny charakter, pracuje sa na nej pribežne a postupne tu pribúdajú nové informácie.

Pomôcť ďalej ju tvoriť však môže aj verejnosť. Svoje otázky, pripomienky, historické fotografie či zaujímavé informácie zo športu môžu športoví fanúšikovia posielať prostredníctvom e-mailu info@sportovecpresova.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK