PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18618/narodny_tyzden_manzelstva_v_presove_ponukne_bohaty_program.html

Národný týždeň manželstva v Prešove ponúkne bohatý program

V pondelok 10. februára 2020 sa začína Národný týždeň manželstva. Jubilejný 10. ročník opäť prinesie množstvo zaujímavých podujatí pre manželov aj zľavy vo vybraných prevádzkach.
NTM 2020 -plagát
NTM 2020 -plagát

Národný týždeň manželstva sa uskutoční už tradične vo valentínskom týždni od pondelka do nedele. Tento rok je to v termíne od 10. do 16.februára 2020.

Aj tento rok je pre Prešovčanov pripravený bohatý a zaujímavý program. Navštíviť môžu rôzne kultúrno-spoločenské, športové, prednáškové i duchovné aktivity.

V dňoch 10. - 16. februára v čase otváracích hodín Krajského múzea v Prešove bude v jeho priestoroch k dispozícii historický rám a fotorekvizity, čo je pre manželov príležitosť urobiť si zaujímavú a veselú spoločnú fotografiu.

V pondelok 10.2. môžu manželia stráviť skvelý Tanečný večer v PKO Čierny orol v Prešove a pod vedením skúseného tanečného lektora zlepšiť svoje tanečné umenie. V utorok 11.2. na nich čaká umelecký zážitok v Krajskom múzeu v Prešove na vernisáži fotografií v rámci celokrajskej Fotosúťaže Náš príbeh. V stredu 12.2. si manželia v Prešove môžu vyjsť za kultúrou do Divadla Alexandra Duchnoviča, kde je pre nich pripravené divadelné predstavenie pod názvom "V šere hľadiska." Hvezdáreň a planetárium v Prešove usporiada pre manželov Rande pod hviezdami vo štvrtok 13.2. V ten istý deň bude v Konkatedrále sv. Mikuláša celebrovať sv. omšu za manželov spojenú s obnovou manželských sľubov pomocný biskup košickej arcidiecézy Mons. Marek Forgáč. Na Valentína 14.2. môžu manželia zažiť rovno 3 podujatia - besedu, klavírny večer či divadelné predstavenie v príjemnej atmosfére čokoládovne.

V sobotu 15.2. si manželia môžu zmerať sily na bowlingovom turnaji a Národný týždeň manželstva ukončí Večer príbehov v nedeľu 16.2.

Počas celého Národného týždňa manželstva bude pre manželov v Prešove k dispozícii každý pracovný deň od 18.00 hod. do 20.00 hod. aj individuálne poradenstvo.

V rámci podpory Národného týždňa manželstva 2020 v Prešove bude v čase trvania akcie od 10. do 16. februára nasvietené priečelie budovy historickej radnice v Prešove a Vodárenskej veže na červeno.

Viac o podujatiach Národného týždňa manželstva nájdete na webovej stránke https://www.ntmpo.sk/program a o zľavách pre manželov v Prešove na adrese https://www.ntmpo.sk/zlavy/

Viac informácií o Národnom týždni manželstva nájdete na www.ntm.sk

Jubilejný 10.ročník Národného týždňa manželstva (NTM) si od svojho uvedenia pomerne rýchlo získal množstvo priaznivcov a medzi Slovákmi sa udomácnil. Dôležitým posolstvom Národného týždňa manželstva je myšlienka, že o manželstvo sa treba starať a súčasne vyzýva manželské dvojice využiť príležitosť posilniť, prehĺbiť, prípadne dať do poriadku svoj vzťah.

Aktuálny ročník kampane je takto predznamenaný heslom NÁŠ PRÍBEH. Každé manželstvo je jedinečné a každá dvojica si píše svoj vlastný príbeh. Téma 10-teho ročníka vytvára príležitosť zastaviť sa, pripomenúť si spoločnú históriu a motivuje k vďačnosti.

 
31.1.2020 | Pridal: Redakcia pis.sk | Mesto Prešov | čítané: 1413 krát