Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Zhotoviteľ začína pracovať na prístupovej ceste k tunelu

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. informuje občanov o nástupe zhotoviteľa stavby prístupovej cesty k južnému portálu tunela Bikoš. Práce na prístupovej ceste začnú začiatkom marca.

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. informuje občanov o nástupe zhotoviteľa na stavbu prístupovej cesty k južnému portálu tunela Bikoš v k. ú. Prešov.

Zhotoviteľ stavby od 1.3.2020 zrealizuje prvých 220 - 250 metrov prístupovej cesty k južnému portálu tunela Bikoš, a následne na predmetnom objekte preruší práce.

Predpoklad dobudovania predmetnej komunikácie je tak v poslednom roku výstavby celej stavby.

Uvedená skutočnosť zabezpečí, že technologická doprava stavby nebude realizovaná po ulici Mirka Nešpora na Sídlisku III.

NDS, a.s. tiež informuje, že môže dôjsť k zrušeniu dočasnej panelovej cesty súkromného investora v priestore okolo ihriska na ulici Mirka Nešpora.

ilustračné foto: pexels.com

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK