Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Zomrel bývalý prešovský hádzanár Jozef Durlák

Mesto Prešov dnes so zármutkom prijalo správu o úmrtí bývalého prešovského hádzanára Jozefa Durláka. Posledná rozlúčka so zosnulým bude vo štvrtok 5.3.2020 o 13.00 hod. v Dome smútku v Prešove.

Jozef Durlák sa narodil v Spišskom Podhradí. Bol brankárom hádzanárov Tatrana Prešov, neskôr aj medzinárodným rozhodcom.

Bol aj inštruktorom, členom komisie rozhodcov Slovenského zväzu hádzanej a predsedom komisie rozhodcov Východoslovenského zväzu hádzanej. Slovenský zväz hádzanej mu udelil titul zaslúžilý rozhodca.

Jozef Durlák zomrel vo veku nedožitých 82 rokov.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK