PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18725/presov_night_run_organizatori_zrusili-_bezcom_poslu_medaily.html

Prešov Night Run organizátori zrušili, bežcom pošlú medaily

Organizátori podujatia Prešov Night Run informujú prihlásených bežcov o zrušení tohto bežeckého podujatia. Zaregistrovaným účastníkom však pošlú medaily.

V súvislosti s nariadením Ústredného krízového štábu SR týkajúceho sa šírenia ochorenia COVID-19, rušia organizátori podujatia Prešov Night Run bežecké podujatie, ktoré bolo naplánované na 27. marca 2020.

„Vývoj situácie sme postupne vyhodnocovali a hneď po uverejnení odporúčaní týkajúcich sa neorganizovať resp. zrušiť spoločenské a športové podujatia sme temer okamžite pozastavili registráciu, " uviedla Lucia Andrejová, mediálna manažérka podujatia.

Podujatie Prešov Night Run 2020 sa podľa jej slov tentoraz výnimočne a jednorazovo pre tento prípad preklasifikuje na nepretekový beh.

Podujatie sa uskutoční v danom termíne formou individuálnych behov – každý sám, každý vo svojej lokalite, bez merania výsledkov. Každý registrovaný účastník dostane poštou účastnícku medailu a je automaticky a zadarmo priradený na štartovaciu listinu podujatia Prešov Night Run 2021 – 26. 3. 2021.

„Situácia nás veľmi mrzí, ale v takýchto chvíľach je potrebné sa zomknúť a v prvom rade sa zachovať zodpovedne, " dodala Andrejová.

 
11.3.2020 | Pridal: Redakcia pis.sk | COVID-19 | čítané: 990 krát