Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Dopravná nehoda medzi OMV a vlakom

Dňa 01.04.2020 v čase okolo 07:00 hod. došlo v katastrálnom území obce Bartošovce k dopravnej nehode medzi osobným motorového vozidlom zn. Dacia Sandero, ktoré viedol 47 ročný muž z obce Bartošovce a osobným vlakom smerujúcim z mesta Bardejov do mesta Prešov.

K dopravnej nehode došlo na jednokoľajovom nechránenom železničnom priecestí a to tak, že vodič osobného motorového vozidla aj napriek tomu, že vlakvedúci pred príchodom k priecestiu opakovane použil varovný signál v podobe trúbenia, vošiel so svojim vozidlom na koľajisko, kde došlo k zachyteniu vozidla vlakom, následkom čoho vozidlo odhodilo do priekopy. Pri uvedenej dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča osobného motorového vozidla a jeho spolujazdkyne. K zraneniu cestujúcich nedošlo. Škoda na vozidle a vlaku vznikla v predbežnej výške cca 3500 Eur. Dychové skúšky oboch vodičov boli negatívne.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK