Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Aktualizácia: Pri sobášoch v obradnej sieni môže byť po novom 20 ľudí

Mesto Prešov zrušilo termíny občianskych slávností do odvolania. Pri sobášoch v obradnej sieni však po novom môže byť do 20 ľudí.

Matričný úrad v Prešove v zmysle zavádzania preventívnych opatrení proti šíreniu koronavírusu a ochorenia COVID – 19 na území Slovenskej republiky oznamuje občanom, že plánované svadby sa v meste Prešov od mája 2020 realizujú v počte do 20 ľudí, plus dvaja snúbenci a dvaja svedkovia.

Zvyšujeme tak počet osôb, ktoré môžu byť prítomné na obrade, oproti pôvodnému obmedzeniu na max. 4 osoby. Každý zúčastnený na obrade musí mať povinne ochranné rúško a obrad sa uskutoční bez podania rúk.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu v súvislosti s hrozbou šírenia ochorenia COVID-19 sa termíny slávností uvítania detí do života a osláv životných jubileí až do odvolania rušia. O obnovení termínov občianskych slávností budeme priebežne informovať v závislosti od vývoja situácie.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK