Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Na ul. Arm. gen. Svobodu budú platiť dočasné dopravné obmedzenia

Cestu na ulici Arm. gen. Svobodu na sídlisku Sekčov čaká oprava, s ktorou budú spojené aj dočasné dopravné obmedzenia. Opravovať sa budú aj zastávky MHD.

V dňoch od 8.5.2020 (piatok) do 17.5.2020 (nedeľa) bude ul. Arm. gen. Svobodu v Prešove čiastočne uzavretá. Dôvodom je odstraňovanie deformácií na povrchu vozovky.

Pravý jazdný pruh tak bude uzavretý v oboch smeroch jazdy, a to v úseku od zastávky MHD Martina Benku po úroveň OD Möbelix. Z tohto dôvodu na križovatke Arm. gen. Svobodu – Zemplínska – OC Kaufland nebude možné odbočiť na Zemplínsku ulicu a na parkovacie plochy priľahlých obchodných centier a obchodných jednotiek.

Dopravný prístup na Zemplínsku ulicu bude zabezpečený obojsmerne, a to z križovatky Arm. gen. Svobodu – Pavla Horova a následne okolo bytového domu Arm. gen. Svobodu č. 2, 4, 6 a supermarketu Karmen.

Dopravný prístup k parkovacím plochám priľahlých obchodných centier a obchodných jednotiek bude zabezpečený obojsmerne, a to: z križovatky Arm. gen. Svobodu – Martina Benku – účelová komunikácia k OC Kaufland, pravostranne z križovatky Arm. gen. Svobodu – účelová komunikácia k OD Möbelix.

Frézovanie vozovky bude prebiehať vo večerných a nočných hodinách z 08.05.2020 na 09.05.2020.

Zároveň bude v termíne od 08.05.2020 (piatok) do 10.5.2020 (nedeľa) prebiehať oprava kanalizačných vpustí a deformácií povrchu v priestore zastávok MHD Martina Benku, smer Solivar a smer Ľubotice. Vozidlá MHD budú zastavovať v uzatvorenom pravom jazdnom pruhu a cestujúci budú do vozidiel nastupovať z priestoru zastávky MHD.

Cestná dopravná signalizácia na predmetnej križovatke bude počas celého trvania čiastočnej uzávierky vypnutá.

Prosíme vodičov o trpezlivosť a ústretovosť počas trvania dočasných dopravných obmedzení a zároveň, aj o dodržiavanie všetkých pravidiel cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK