PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/18851/na_ul-_arm-_gen-_svobodu_budu_platit_docasne_dopravne_obmedzenia.html

Na ul. Arm. gen. Svobodu budú platiť dočasné dopravné obmedzenia

Cestu na ulici Arm. gen. Svobodu na sídlisku Sekčov čaká oprava, s ktorou budú spojené aj dočasné dopravné obmedzenia. Opravovať sa budú aj zastávky MHD.

V dňoch od 8.5.2020 (piatok) do 17.5.2020 (nedeľa) bude ul. Arm. gen. Svobodu v Prešove čiastočne uzavretá. Dôvodom je odstraňovanie deformácií na povrchu vozovky.

Pravý jazdný pruh tak bude uzavretý v oboch smeroch jazdy, a to v úseku od zastávky MHD Martina Benku po úroveň OD Möbelix. Z tohto dôvodu na križovatke Arm. gen. Svobodu – Zemplínska – OC Kaufland nebude možné odbočiť na Zemplínsku ulicu a na parkovacie plochy priľahlých obchodných centier a obchodných jednotiek.

Dopravný prístup na Zemplínsku ulicu bude zabezpečený obojsmerne, a to z križovatky Arm. gen. Svobodu – Pavla Horova a následne okolo bytového domu Arm. gen. Svobodu č. 2, 4, 6 a supermarketu Karmen.

Dopravný prístup k parkovacím plochám priľahlých obchodných centier a obchodných jednotiek bude zabezpečený obojsmerne, a to: z križovatky Arm. gen. Svobodu – Martina Benku – účelová komunikácia k OC Kaufland, pravostranne z križovatky Arm. gen. Svobodu – účelová komunikácia k OD Möbelix.

Frézovanie vozovky bude prebiehať vo večerných a nočných hodinách z 08.05.2020 na 09.05.2020.

Zároveň bude v termíne od 08.05.2020 (piatok) do 10.5.2020 (nedeľa) prebiehať oprava kanalizačných vpustí a deformácií povrchu v priestore zastávok MHD Martina Benku, smer Solivar a smer Ľubotice. Vozidlá MHD budú zastavovať v uzatvorenom pravom jazdnom pruhu a cestujúci budú do vozidiel nastupovať z priestoru zastávky MHD.

Cestná dopravná signalizácia na predmetnej križovatke bude počas celého trvania čiastočnej uzávierky vypnutá.

Prosíme vodičov o trpezlivosť a ústretovosť počas trvania dočasných dopravných obmedzení a zároveň, aj o dodržiavanie všetkých pravidiel cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia.

 
7.5.2020 | Pridal: Redakcia pis.sk | Doprava | čítané: 1277 krát