Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Sázavského ulica bude do piatku úplne uzavretá

Sázavského ulica v Prešove je od 20.5.2020 úplne uzavretá z dôvodu realizácie inžinierskych sietí. Dopravné obmedzenia potrvajú do piatku 22.5.2020.

Na Sázavského ulici v týchto dňoch prebiehajú výkopové práce spojené s uložením vodovodnej a kanalizačnej prípojky. Z tohto dôvodu mesto Prešov povolilo krátkodobú uzávierku cesty. Ulica je kompletne uzavretá na 50 metrovom úseku, ktorý je označný dopravnými zančkami.

Doprave je dočasne presmerovaná po priľahlých komunikáciách cez ulice 19. januára, Októbrová, Fučíkova a Odborárska. V tejto súvislosti žiadame vodičov o trpezlivosť a dodržiavanie dopravného značenia.

Uzávierka Sázavského ulice platí aj pre vozidlá mestskej hromadnej dopravy. Linky MHD číslo 12, 15, 24 a 43 budú do piatku 22.5.2020 premávať po obchádzkovej trase. Z tohto dôvodu nebude obsluhovaná zastávka MHD "Sázavského, " pričom cestujúci môžu využiť náhradné zastávky "Odborárska" a "Kollárova."

Prílohy
Oznam DPMP - Sázavského
pdf
151,6 kB
Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK