PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/19023/folklorne_leto_s_dubravou_plne_tanca_a_zabavy.html

Folklórne leto s Dúbravou plné tanca a zábavy

Folklórny súbor Dúbrava si pripravil množstvo aktivít, ktoré počas leta roztancujú všetkých nadšencov folklóru a ľudových tradícií. Folklórne leto s Dúbravou štartuje už 17. júla 2020.

Folklórny súbor Dúbrava pozýva všetkých milovníkov folklóru na Folklórne leto s Dúbravou plné pestrého programu.

Prvou akciou, ktorej sa budú môcť záujemcovia zúčastniť, je škola tanca pod vedením tanečníkov a tanečníc FS Dúbrava. Školu tanca si môžu vyskúšať napríklad aj snúbenecké páry, ktoré by na svojej svadbe chceli očariť folklórnymi tanečnými prvkami, ale pozvaní sú všetci, ktorí radi tancujú ľudové tance. Škola tanca sa uskutoční 17. júla 2020 so začiatkom o 18:00 hod. v priestoroch PKO na sídlisku Šváby.

V rámci Folklórneho leta s Dúbravou sa môžete tešiť aj na športový deň, etno deň, pub quiz či veselicu. Okrem zábavy sa však bude aj pomáhať, a to darovaním krvi či upratovaním v prírode.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu prosí FS Dúbrava návštevníkov o dodržanie všetkých bezpečnostných a hygienických opatrení. V prípade, že ste boli v kontakte s osobou, ktorá má podozrenie na ochorenie COVID-19 alebo s osobou, ktorá sa vrátila zo zahraničia, zvážte svoju účasť na podujatiach.

Informácie k nasledujúcim podujatiam folklórneho leta bude FS Dúbrava pravidelne aktualizovať vo vytvorenej udalosti na sociálnej sieti:
https://bit.ly/3iYKm5E

Folklórne leto s Dúbravou sa uskutoční v spolupráci s PKO Prešov a s podporou Prešovského samosprávneho kraja.

 
15.7.2020 | Pridal: Redakcia PIS | Kultúra a voľný čas | čítané: 1072 krát