Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Mesto Prešov pozýva na občianske slávnosti

Prešovčanov opäť pozývame na slávnosti uvítania detí do života aj na oslavy životných jubileí. Na jednotlivé termíny je potrebné sa prihlásiť.

Vybrať si môžete z dvoch termínov slávnosti, na ktorej máte záujem sa zúčastniť.

Uvítania detí do života sa uskutočnia 25. septembra 2020 a 23. októbra 2020.

Životné jubileá s občanmi radi spoločne oslávime 24. septembra 2020 a 22. októbra 2020.

V prípade záujmu o zúčastnenie sa slávností je potrebné sa vopred prihlásiť na Referáte kultúry a cestovného ruchu MsÚ Prešove u Mgr. Márie Andraščíkovej na tel. čísle 051/3100 547 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy maria.andrascikova@presov.sk.

K prihláseniu treba doručiť aj vyplnený súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý si môžete stiahnuť priamo pod týmto článkom.

Po prihlásení budú občanom, ktorí majú záujem sa na slávnostiach zúčastniť, zaslané organizačné pokyny aj usmernenie v súvislosti s aktuálnou situáciou a budú zaevidovaní na slávnosť v termíne, ktorý si vybrali.

Mesto Prešov zároveň informuje občanov, že pre rekonštrukciu Jarkovej ulice je až do odvolania uzavretý vchod do obradnej siene MsÚ (z Jarkovej ulice), a to nielen počas pracovného týždňa, ale aj v sobotu. Na svadobné obrady či občianske slávnosti môžu občania prísť vchodom z Hlavnej ulice cez budovu mestského úradu.

V meste Prešov je rozšírená aj milá tradícia návštev 100 a viac ročných jubilantov. Vyzývame preto občanov, v ktorých rodinách sa v najbližších mesiacoch príbuzní dožívajú tohto výnimočného veku, aby nás neváhali informovať. Oslávencov radi navštívime a osobne im zablahoželá vedenie mesta Prešov. V prípade záujmu je potrebné sa vopred nahlásiť na tel. čísle 051/3100 547.

Tešíme sa na vás!

Prílohy
Súhlas so spracúvaním osobných údajov - Uvítanie detí do života
doc
37,5 kB
Súhlas so spracúvaním osobných údajov - Životné jubileá
doc
66,5 kB
Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK