PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/19087/vyzva_pre_svedkov_dopravnej_nehody_v_presove.html

Výzva pre svedkov dopravnej nehody v Prešove

Včera (17.08.2020) o 09.35 hodine na Ul. Armádneho Generála Svobodu v Prešove (pred svetelnou križovatkou pri OC) došlo k dopravnej nehode dvoch nákladných motorových vozidiel.

Následkom nárazu pri nehode sa nákladné vozidlo zn. Iveco bielej farby posunulo vpred a narazilo na priechode pre chodcov do chodkyne, ktorá v tom čase práve prechádzala cez priechod. Po náraze mala chodkyňa údajne spadnúť na zem, no napriek tomu, žena nezotrvala na mieste dopravnej nehody a z miesta odišla. Podľa opisu vodiča vozidla zn. Iveco, išlo o ženu zdanlivého veku 25 až 30 rokov, štíhlej postavy, výška asi 180 cm, oblečené mala oranžové oblečenie. Na viac si vodič nespomenul.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody žiadame okoloidúcich vodičov i chodcov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste nehody a mohli by poskytnúť informácie o nej, aby sa prihlásili na tel. č. 0961 803514 alebo na tel. č. 158. Občania tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

 
18.8.2020 | Autor: Jana Ligdayová | Polícia a záchranné zložky | čítané: 1206 krát