Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

V Prešove opäť štartuje týždeň dobrých skutkov

V Prešove sa v dňoch od 16. do 22. septembra 2020 môžete opäť zapojiť do Týždňa dobrovoľníctva. Vítaní sú všetci, ktorí chcú pomôcť.

Týždeň dobrovoľníctva sa bude konať v dňoch 16. - 22. 9. 2020 v Prešove. Vítaní sú nielen tí, ktorí už majú skúsenosti s dobrovoľníckou činnosťou, ale aj začiatočníci a tiež všetci tí, ktorí nad zapojením sa zatiaľ iba uvažujú. Týždeň dobrovoľníctva je výbornou príležitosťou vyskúšať si, aké je to byť dobrovoľníkom.

Dobrovoľníkov v súčasnosti potrebuje viac ako 20 organizácií v mestách Prešov, Bardejov, Levoča, Humenné, Hanušovce Nad Topľou či Svidník. Ide o pomoc s rôznorodými činnosťami - skrášľovaním exteriéru či interiéru, športovými aktivitami pre seniorov a deti, fotografovaním, s pomocou pri inštalácii senzomotorického chodníka, výrobou spoločenských hier, vedením kreatívneho krúžku, doučovaním detí, čítaním s hendikepovanými ľuďmi a množstvom ďalších aktivít.

Všetky možnosti nájdu záujemcovia na stránkach Prešovského dobrovoľníckeho centra, o.z. , s ktorým mesto Prešov intenzívne spolupracuje, alebo na webovom portáli www.tyzdendobrovolnictva.sk .

Stačí si len vybrať niektoré zo zaujímavých ponúknutých činností a prísť. Organizátorom podujatia Týždeň dobrovoľníctva v Prešove je Prešovské dobrovoľnícke centrum - o.z. , Ul. Veselá č. 1, 08001 Prešov.

Kontakty:
tel. : 0910 542 333
web: www.dobrovolnictvopo.sk
FB: https://www.facebook.com/dobrovolnictvoPO/

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK