PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/19214/klientske_centrum_na_mestskom_urade_v_presove_sprisnuje_opatrenia.html

Klientske centrum na Mestskom úrade v Prešove sprísňuje opatrenia

Klientske centrum, Matričný úrad a hlavná pokladňa na Mestskom úrade v Prešove sú dňa 15.10.2020 pre verejnosť zatvorené z dôvodu kompletnej dezinfekcie priestorov. Od piatku 16.10.2020 budú pre návštevníkov klientskeho centra platiť prísnejšie opatrenia z dôvodu nepriaznivého vývoja epidemiologickej situácie v prešovskom okrese.

Na Klientskom centre a na Matričnom úrade na MsÚ prebieha 15.10.2020 kompletná dezinfekcia priestorov. Nakoľko počet potvrdených prípadov ochorenia COVID-19 naďalej stúpa, mesto Prešov chce vytvoriť pre zamestnancov aj pre verejnosť čo najbezpečnejšie podmienky v priestoroch Klientskeho centra. To bude pre verejnosť opäť otvorené od 16.10.2020, avšak v obmedzenom režime.

Od tohto dátumu budú platiť pre návštevníkov Klientskeho centra sprísnené opatrenia. Vstupovať do priestorov Klientskeho centra bude možné iba po jednom, aby sa na pracovisku nezdržiavalo viac osôb. Všetky písomné žiadosti bude možné podať iba v podateľni na Hlavnej ulici č. 73. Zároveň dôrazne odporúčame občanom, ktorí potrebujú uhradiť správne poplatky, aby uprednostnili prevod prostredníctvom internet bankingu. Ostatné služby vrátane Matričného úradu, ohlasovne, hlavnej pokladne a osvedčovania listín a podpisov budú pre občanov naďalej zabezpečené v priestoroch Klientskeho centra.

 
15.10.2020 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 618 krát