Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Poškodené nové požiarne dvere, výzva pre verejnosť

Včera (26.10.2020) popoludní telefonicky oznámila technická riaditeľka obchodného centra v Prešove poškodenie požiarnych dverí na objekte na Ul. Arm. Gen. Svobodu.

Následným preverovaním oznámenia na mieste činu bolo zistené, že neznámy páchateľ poškodil 2 požiarne dvojkrídlové dvere, cez ktoré sa vchádza z nákladnej rampy v zadnej časti centra do predajne. Dvere boli v dvoch miestach vyhnuté a taktiež boli na nich vytvorené preliačiny. Týmto poškodením boli dvere znefunkčnené. Pre obchodné centrum vznikla škoda vo výške 4.000, -Eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh v prípade začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci. Zákon pri tomto trestnom čine stanovuje pre páchateľa trestnú sadzbu odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Polícia zároveň vyzýva občanov, prípadných svedkov, ktorí by mohli prispieť k dolapeniu páchateľa aby sa ohlásili na linke 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK