PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/19258/zariadenie_pre_seniorov_harmonia_na_cemjate_chrani_zdravie_svojich_klientov_novym_vybavenim.html

Zariadenie pre seniorov Harmónia na Cemjate chráni zdravie svojich klientov novým vybavením

V Zariadení pre seniorov Harmónia na Cemjate chránia zdravie svojich klientov novými germicídnymi žiaričmi a dezinfekčnou bránou. Na nové vybavenie získali príspevok z grantového programu Nadácie EPH.

"Zatiaľ sme, našťastie, všetci na Cemjate zdraví a vďaka úspešným projektom sa snažíme ešte viac zabezpečiť ochranu našich klientov, ako aj zamestnancov, " uviedol Dušan Demčák, riaditeľ ZpS Harmónia Cemjata.

Vďaka grantovému programu Nadácie EPH a podpore ich dvoch projektov „Germicídne žiariče" a „Dezinfekčná brána“ zakúpili do zariadenia 4 ks uzatvorených germicídnych žiaričov a dezinfekčnú bránu, aby mohli naďalej úspešne bojovať proti šíreniu ochorenia COVID-19 a iných prenosných ochorení.

V každej zo 4 budov zariadenia sú teraz umiestnené 2 germicídne žiariče, ktorými dezinfikujú spoločné priestory aj izby. Dezinfekčnú bránu využívajú zamestnanci prichádzajúci do zamestnania.

Riaditeľ ZpS Harmónia Dušan Demčák dodal, že v budúcnosti bude táto dezinfekčná brána slúžiť aj pre návštevy, aby eliminovali prípadný prenos ochorení cestou do zariadenia.

 
29.10.2020 | Pridal: Redakcia PIS | Spoločnosť | čítané: 848 krát