Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Deň bez dlhov ponúka pomoc počas celého novembra

Spoločnosť KRUK ponúka občanom možnosť vyriešiť ich zložitú životnú situáciu. Bezplatné poradenstvo týkajúce sa dlhov budú môcť ľudia tento rok využiť online počas celého novembra.

Aktivita Deň bez dlhov sa každoročne snaží systematicky budovať finančnú gramotnosť a pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitli v dlhovej pasci.

Hlavným cieľom je zadarmo poskytnúť finančné poradenstvo, vďaka ktorému ľudia môžu svoju hrozivú finančnú situáciu riešiť, prípadne finančným problémom úplne predchádzať.

Tento rok je špecifický, veľmi nepredvídateľný a pre mnoho ľudí veľmi kritický. S ohľadom na neustále sa meniace opatrenia, sa poradenstvo presúva do online priestoru a Deň bez dlhov sa tak bude konať po celý november.

Na stránkach www.nasedlhy.sk bude otvorená miestnosť pre chat a súčasne bude poradenstvo k dispozícii na bezplatnej telefónnej linke 800 223 322. Novinkou bude možnosť ponuky výpisu z Centrálnej evidencie exekúcií.

Deň bez dlhov je vzdelávacou akciou, ktorej cieľom nie je propagácia produktov alebo získavanie nových zákazníkov, ale výhradne osveta a bezplatná pomoc ľuďom v dlhoch. Aktivita Deň bez dlhov sa na Slovensku uskutoční tento rok už po ôsmy raz a môže byť pre občanov veľkým prínosom, vzhľadom na to, že dlhy patria v súčasnosti k najpálčivejším problémom.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK